én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Modstander-zoom: Turen går til Sundby Idrætspark

Annonce

Fredag aften venter årets sidste udekamp i NordicBet Ligaen, når vi møder Fremad Amager på Sundby Idrætspark. Vi zoomer her ind på fredagens modstander.

Sundby Idrætspark.

Det er noget tyngde og historisk vingesus over navnet.

Det dækker egentligt over et større idrætsanlæg på Amager, men det er også navnet på stadionet, hvor Fremad Amager spiller sine hjemmekampe – og vi har fornøjelsen af at være næste modstander.

Fredag klokken 18.30 tager Fremad Amager imod på det ikoniske stadion, der har papir på at være 100 år gammelt, men som fremstår i fin form og endda med moderne kunstgræs.

Vores møder med Fremad Amager er få, men det er dog ikke længe siden, vi senest spillede på Sundby Idrætspark. Det gjorde vi i februar 2021, hvor vi mødte Fremad Amager i Sydbank Pokalen, og hvor vi lagde ud med en 2-1-sejr på udebane. Det var Bård Finne og Victor Mpindi, der scorede vores mål ved den lejlighed, og så er det ganske pudsigt, at det var Maxime Soulas, der scorede for Fremad Amager. Vi vandt i øvrigt returopgøret med 4-1 på Sydbank Park.

Den seneste kamp mod Fremad Amager er fra første runde i NordicBet Ligaen, hvor vi i sæsonpremieren vandt 2-1. Peter Christiansen og Emil Berggreen bragte os på 2-0, inden Michael Lumb fik bragt spænding ind med en scoring i 90. minut.

Flere tidligere Sønderjyske-profiler er i dag tilknyttet Fremad Amager. Hertil skiftede vores tidligere anfører Pierre Kanstrup i sommeren 2021, og han er stadig en vigtig brik i amagerkanernes forsvar. På trænerbænken sidder Michael Hemmingsen, der var cheftræner for Sønderjyske Fodbold fra 2009 til 2011, inden han skiftede til Randers FC. Oppe på kontorgangene har Fremad Amager Jacob ”Gaxe” Gregersen som sportschef, og han har en fortid hos os både som spiller og sportsdirektør.

Fremad Amager ligger i øjeblikket på en tiendeplads i NordicBet Ligaen, men det er helt tæt mellem nummer syv og 11 i rækken. I den seneste kamp i Sundby Idrætspark vandt de 1-0 over Nykøbing FC, som vi møder i Pokalen i næste uge, mens de senest tabte udekampen i Hillerød med 0-3.

Vi har oplevet flot opbakning på alverdens udebaner i denne sæson, og vi håber også, at vi ser mange lyseblå trøjer på Amager. Værterne lokker med en billet og en drikkebillet til en rund 100-mand – læs mere på Fremad Amagers hjemmeside: https://boldbillet.dk/show/event/fremad-amager-vs-soenderjyske-4-nov-2022.

Der er kampstart i Sundby Idrætspark fredag klokken 18.30, og hvis du ikke tager turen derover, kan kampen ses på Viaplay, lige som vi liveopdaterer på Twitter og her på hjemmesiden.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke