én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Modstander-zoom: Turen går igen til Falster

Annonce

Tirsdag kæmper vi for en plads i kvartfinalen i Pokalen, når vi møder Nykøbing FC på Lollands Bank Park på Falster. Vi zoomer her ind på tirsdagens modstander.

De omkring 50 Sønderjyske-fans, der var Lollands Bank Park lørdag den 1. oktober glemmer formentligt aldrig den kamp, de var vidner til på Falster.

Det var kampen i NordicBet Ligaen, hvor vi var nede 0-2, da det blev taget hul på det 92. minut, men hvor vi med tre lynscoringer fik vendt det til en 3-2-sejr i overtiden. Det var en kamp, der gav genlyd i hele fodbold-Danmark, men som også fik international opmærksomhed – det var et comeback af historiske dimensioner.

Man kunne tro, at nederlaget knækkede falstringerne, men de er faktisk kommet stærkt igen i de seneste uger. Siden overtidsnederlaget til os har de vundet tre af seks kampe, og det var tæt på at være fire, da de også havde en 4-3-føring mod Vejle for en uge siden, inden de lukkede to mål ind i overtiden og tabte 4-5.

Heller ikke dén bitre afslutning slog dem ud, og i denne weekend rejste de sig, da de hentede en flot 2-1-sejr ude mod Vendsyssel FF. Den fine pointhøst den seneste måneds tid betyder da også, at Nykøbing FC i den grad har meldt sig ind i nedrykningskampen i NordicBet Ligaen igen.

I øjeblikket er det i særdeleshed Luca Kjerrumgaard man skal holde øje med. Den 19-årige angriber, der er udlejet fra OB, scorede sit første mål for Nykøbing FC, da vi senest gæstede dem – et meget flot et af slagsen i øvrigt – og siden har han ikke set sig tilbage. Han har scoret fem mål i de seneste syv kampe – to af dem mod Vejle – så ham skal vi i hvert fald have lukket ned for i tirsdagens pokalkamp.

Som vi skrev her på siden ved sæsonens første møde, fører (næsten) alle veje til Falster (se vores rejseguide fra sidste gang her), men her på klubkontoret vil vi da godt anbefale at tage færgen fra Langeland til Lolland, hvis du alligevel skal af sted. Jo, det tager lidt længere tid, men du sparer også en del kilometer, og der er god hygge på færgen. Tjek dog lige blæsten, inden du vælger dén rejseform – vi anbefaler broen, hvis det blæser mere end ti sekundmeter…

Tirsdagens kamp gælder en kvartfinalebillet i Pokalen, og mens vi selv har slået Slagelse B&I (5-0), Kolding IF (2-0) og HB Køge (4-1) på vores vej til 1/8-finalen, har Nykøbing FC slået HIK (1-0), OB (4-3 i forlængelse) og Næsby GIF (2-1) – her er det naturligvis sejren over 3F Superligaholdet OB, der falder i øjnene.

Der er kampstart tirsdag klokken 18.00 på Lollands Bank Park. Hvis du ikke tager turen derover, kan kampen ses via et livestream på pokalturnering.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke