én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Modstander-zoom: Hurtigt gensyn med HB Køge

Annonce

I sidste uge slog vi HB Køge ud af Pokalen, og nu venter en vigtig kamp i NordicBet Ligaen mod samme modstander på Capelli Sport Stadion. Vi zoomer her ind på søndagens modstander.

Det er lige før, man bare skulle være blevet der.

For det er ikke længe siden, vi senest spillede mod HB Køge på Capelli Sport Stadion. Tirsdag i sidste uge mødtes vi i Pokalen, og søndag mødes vi igen samme sted i en vigtig NordicBet Liga-kamp.

Men ok, selv om Køge kalder sig Danmarks hyggeligste handelsby, og de lokker med både museum, Vallø Slot og Vikingeborgen Borgring, kan det godt være, at de 12 dage, der er mellem kampene, ville blive lige lange nok. Men hvis du tager af sted på søndag, kan du da overveje at kombinere fodboldkampen med en af Køges seværdigheder – ideen er hermed givet videre.

Kampen er dog interessant nok i sig selv. Vi har tre point op til en oprykningsplads før 15. spillerunde, og netop tre point er naturligvis målet i søndagens kamp. Vi har været stærke på udebane i denne sæson, hvor vi hentede fire sejre i træk på fremmed græs, inden vi snublede i Helsingør i den seneste udekamp. Det er bare med at komme op på hesten igen og finde tilbage i rillen, der gjorde os til ligaens bedste udebanehold.

Vi kan trække på nogle gode minder fra pokalkampen forleden, hvor vi hentede en 4-1-sejr i en kamp, hvor José Gallegos blev dobbelt målscorer, mens Sefer Emini og Mikkel Ladefoged lavede de øvrige mål. Det var en kamp, hvor forsvaret stod stærkt, og hvor vi var farlige i offensiven, men hvor HB Køge også havde gode perioder undervejs, så det kræver en 100 procent dedikeret og koncentreret indsats, hvis vi skal have tre point med hjem til Sønderjylland.

Søndagens kamp i Køge bliver det tredje indbyrdes møde i sæsonen. Vi mødte også HB Køge i 3. runde på Sydbank Park, hvor vi vandt med 3-1. I den kamp blev målene scoret af Peter Christiansen, Emil Berggreen og Emil Frederiksen.

I sidste uge havde vi flot opbakning i Køge fra omkring 50 engagerede Sønderjyske-fans, og vi håber også, at vi ser mange lyseblå trøjer på søndag. Der er 20 kroner sparet ved at købe billetter i forsalg, og det kan du gøre lige her: https://www.hbkoge.dk/billetter-og-saesonkort/

Hvis du ikke tager turen fra Sønderjylland til Køge, kan du se kampen på Viaplay, og vi liveopdaterer desuden på Twitter og her på hjemmesiden.

Der er kickoff i Køge søndag klokken 13.00.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke