én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Modstander-zoom: Fokus på Hillerød Fodbold

Annonce

Her zoomer vi ind på fredagens modstander på Sydbank Park, Hillerød Fodbold.

Resultatmæssigt kan vi håbe på en gentagelse af den første kamp mod Hillerød på udebane den 30. juli, hvor det blev til en lyseblå 5-1-sejr på mål af Emil Berggreen, Troels Kløve, Peter Christiansen, Marc Dal Hende og Emil Frederiksen. Men der var nogle specielle omstændigheder ved den kamp, hvor hele tre forskellige målmænd vogtede Hillerøds bur. I pausen blev reservemålmand Thomas Gall skiftet ind i stedet for Alexander Jensen, men Gall fik rødt kort efter et par minutter på banen, og så måtte forsvarsspiller Gregers Arndal vogte målet resten af kampen. Det var ikke just en optimal situation for Hillerød i den kamp.

I 13 kampe har Hillerød samlet 11 point sammen, hvilket rækker til en næstsidste plads i tabellen. Det skal man dog ikke tage fejl af. Noget tyder på at Hillerød er på vej opad i tabellen. I de seneste fire kampe har de således hentet syv af deres samlede 11 point, og det blev 1-1 sidste weekend i Nykøbing Falster. Formkurven er dermed opadgående, så det er ikke en let opgave der venter for de lyseblå.

Størstedelen af NordicBet Ligaens klubber kører fuldtidsprofessionelle set-up, men det er Hillerød langtfra. De kører med et af ligaens absolut mindste budgetter og har derfor også overlevelse som det primære mål. For det er gået stærkt i Hillerød, hvis bedste hold lå i Serie 2 for nogle år siden, men som nu befinder sig i landets næstbedste række, og derfor er at regne som et af landets 24 bedste hold.

Kampens Profil – Den spillende legende Jonathan Witt #7

Snart 30-årige Jonathan Witt har været med på hele rejsen fra serie 2 til NordicBet Ligaen.  Jonathan Witt har derfor prøvet at spille Serie 2, Serie 1, Sjællandsserie, Danmarksserie, 2.division samt NordicBet Liga med Hillerød Fodbold. Jonathan Witt fylder 30 år til december og betragtes i klubben som en kulturbærer, en institution og et ikon. På banen kan du finde Jonathan Witt i forsvaret med trøje nr. 7. Jonathan Witt har kontrakt i klubben til sommeren 2024. Til den tid vil det være 13 år på klubbens førstehold.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke