Mestrene blev nedlagt i en fantastisk kulisse på Sydbank Park

For tredje gang i træk besejrede vi Brøndby IF på Sydbank Park. Denne gang 1-0 på et sent mål af Abdulrahman Taiwo. 7.236 tilskuere skabte en fantastisk kulisse om kampen.

Så kom vi tilbage på sejrssporet.

På et festklædt Sydbank Park blev Brøndby IF besejret med 1-0, og det var tredje gang i træk, at vi slog Brøndby på hjemmebanen – et fantastisk hattrick af holdet.

Det var en første halvleg, hvor spillet var helt forrygende. Efter en lidt stille start tog vi over efter et kvarters spil, og det ene kvalitetsangreb efter det andet følgende ned mod Brøndbys mål.

Særligt Daniel Prosser var tæt på flere gange, og mange vil nok også mene, at Abdulrahman Taiwo skulle have haft et straffespark, da han blev skubbet omkuld i fældet – men det blev ikke dømt.

Gæsterne sad på starten af anden halvleg, men igen arbejdede vi os godt ind i kampen, og Isak Jensen og Emil Kornvig havde gode forsøg.

Men vi skulle helt hen til det 90. minut, inden sejren blev sikret. Efter nogle tilfældigheder i Brøndby-feltet endte bolden hos Abdulrahman Taiwo, der skubbede den det sidste stykke over stregen. Stor jubel på Sydbank Park, og målet blev fejret med fansene bag mål. Den sejr var til fansene.

Det blev en skøn søndag på Sydbank Park, hvor 7.236 tilskuere skabte en fantastisk kulisse om kampen. Tusinde tak for opbakningen.