Søg

Marfelt: – Vi spiller med hjertet

Jacob Ravn, 15. marts 2019, kl. 19:13

De seneste sejre over Randers FC og EfB skyldes ikke mindst den indstilling, spillerne har haft i kampene, mener Nicholas Marfelt. De selvtillidsfulde spillere tager til Herning for at slå FC Midtjylland.

To kampe hjemme på Sydbank Park gav for første gang i sæsonen to sejre i træk, og efter sejre på 3-0 over Randers FC og 3-1 over EfB skal SønderjyskE nu forsøge at blive det første hold i denne sæson, der vinder over FC Midtjylland på MCH Arena.

Troen og selvtilliden er i hvert fald i top inden grundspillets sidste kamp.

– Der er god stemning i truppen, og vi tror virkelig på os selv. Vi går til kamp for at drille FC Midtjylland og vinde i Herning. Det er en god bane, vi skal spille på denne gang, og det ser vi frem til. Alle glæder sig, og vi føler, vi er et godt sted lige nu, og der har vi lyst til at blive, siger Marfelt.

Det er især de seneste to sejre, der har givet stemning et løft i klubben.

– Vi er begyndt at spille mere fodbold, men vi havde måske også glemt lidt, hvad det er, vi står for som klub, og vi havde glemt hjertet lidt nogle gange. Men i de seneste to kampe har vi virkelig vist, at vi også godt kan spille med hjertet og for hinanden. Vi står rigtigt godt sammen, og det er en af vores styrker lige nu, og det føler jeg, at vi kan komme langt med, siger venstrebacken, der selv er startet på banen i de to seneste kampe.

Sejrene har betydet, at SønderjyskE igen kan få øje på midterholdene, og Marfelt håber, at SønderjyskE kan tage point med i den sidste grundspilskamp, så holdet står stærkest muligt i det kommende gruppespil.

– Det er spændende lige nu, og får vi tre point mere, bliver det rigtig tæt med de andre hold. Vi skal fortsætte med at hente point, så vi gør livet lidt sjovere for os selv i de kommende gruppekampe, siger Nicholas Marfelt.

Hvis du vil støtte SønderjyskE i Herning, kan du købe billet her.

Højdepunkter fra SønderjyskE’s sejr over EfB: 


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus