Målshow sendte SønderjyskE videre i Sydbank Pokalen

SønderjyskE førte 4-0 og vandt 4-3 over B1913 i 3. runde af Sydbank Pokalen. Dermed er holdet klar til 1/8-finalerne.

Det handler om at komme videre – og det lykkedes.

Med en 4-3-sejr over B1913 kom vi et skridt videre i Sydbank Pokalen, hvor vi nu er klar til 1/8-finalerne.

Trænerteamet havde blandet kortene godt og grundigt, og det var kun Stefan Gartenmann, der var genganger i forhold til det hold, der i søndags slog Brøndby IF i 3F Superligaen.

Mange af de unge spillere og dem, der savner spilletid i 3F Superligaen, kom på banen, og de fik en god kamp i benene på Campus Road i Odense.

Særligt den første time var god. Rigtig god. Vi kom planmæssigt på 2-0 inden pausen, da Kristófer Kristinsson og Rilwan Hassan begge havde skudt bolden ind tæt ude ved stolpen.

Føringen blev fordoblet i starten af anden halvleg, da Faris Moumbagna bragede bolden ind fra en spids vinkel, hvorefter Kristinsson scorede sit andet mål på Mads Hansens gode oplæg.

Derefter lignede det en stille dag på kontoret, men B1913 reducerede tre gange – det sidste mål scoret ti minutter før tid – men der var nu god kontrol i resten af kampen, hvor indskiftede Abdulrahman Taiwo havde en stor chance for at lukke kampen.

Det blev ved 4-3, og vi er dermed med i bowlen, når der torsdag aften trækkes lod til 1/8-finalerne.

Kampen gav debut til tre spillere. Udover målscorer Faris Moumbagna, som kom til i sommerens transfervindue, var det opløftende at se, at både Lasse Roager Haysen og Sebastian Jessen – som begge har fået fodboldopdragelsen i HFK – komme ind og spille deres første officielle kamp.

Den næste opgave er på mandag i 3F Superligaen, når vi gæster AGF i Aarhus.

FAKTA
B1913-SønderjyskE 3-4 (0-2)
0-1 Kristófer Kristinsson (27.), 0-2 Rilwan Hassan (42.), 0-3 Faris Moumbagna (47.), 0-4 Kristófer Kristinsson (49.), 1-4 Nicklas Stokholm (50.), 2-4 og 3-4 Benjamin Lassen (69. og 82.)

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø – Mads Winther (72./Sebastian Jessen), Maxime Soulas, Stefan Gartenmann (55./Lasse Haysen), Jeppe Simonsen – Rilwan Hassan, Rasmus Vinderslev, Mads Hansen – Kristófer Kristinsson (81./Julius Eskesen), Faris Moumbagna (81./Abdulrahman Taiwo), Isak Jensen (55./Emil Frederiksen)