Søg

Målmandstræner forlænger igen i SønderjyskE

Jacob Ravn, 21. maj 2019, kl. 18:16

SønderjyskE Fodbold og målmandstræner Toivo Vadum er blevet enige om at effektuere en klausul i kontrakten og forlænger samarbejdet frem til sommeren 2021.

SønderjyskE Fodbold og Toivo Vadum er blevet et rigtigt godt match.

45-årige Toivo Vadum blev hentet til klubben i november sidste år, da Kaj Stefansen drog til Kina, og han gjorde på kort tid så godt et indtryk, at han fik forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2020 – med en option på yderligere et år.

Begge parter er så glade for samarbejdet, at den option nu er blevet effektueret, og det betyder, at Toivo Vadums kontrakt nu løber helt frem til sommeren 2021.

– Vi skulle handle hurtigt, da Kaj Stefansen stoppede i efteråret, men vi fandt den helt rigtige mand i Toivo. Han er en meget dygtig målmandstræner, som har fået et fortrinligt samarbejde med vores målmænd, som er meget glade for ham. Samtidig er han en fantastisk person at have i trænergruppen, hvor han arbejder hårdt og seriøst, men altid med et smil på læben og klar med en frisk bemærkning, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Det er ikke kun Superligamålmændene, der har glæde af Toivo Vadums kvaliteter. Han har også flere træninger med målmændene i talentafdelingen og står i klubben for at skabe en lyseblå tråd gennem målmandssystemet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus