én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lørdag er det Samarbejdsklubbernes Dag i SønderjyskE

Annonce

Lørdag er alle samarbejdsklubbernes ungdomsspillere og trænere inviteret til fodbold på Sydbank Park. Fremover vil SønderjyskE holde Samarbejdsklubbernes Dag to gange årligt.

Når vi lørdag 17.00 spiller sæsonens sidste kamp i 3F Superligaen, afholder vi Samarbejdsklubbernes Dag på Sydbank Park.

Det bliver en dag, hvor alle ungdomsspillere og trænere fra de 56 samarbejdsklubber er inviteret til fodbold på Sydbank Park.

Vi har opfordret til, at alle klubberne møder op i deres respektive klubtrøjer, så vi sammen kan hylde det store fællesskab mellem landsdelens fodboldklubber.

Mange har allerede været inde og hente en billet til kampen, så det forventes, at samarbejdsklubberne i alt kommer med omkring 800 ungdomsspillere, trænere og forældre til kampen.

Adm. direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, glæder sig til at se de mange samarbejdsklubber på Sydbank Park.

– Vi er glade og taknemlige for samarbejdet med hver og en af klubberne, og det er helt naturligt for os, at vi af og til skal mødes på Sydbank Park og markere det stærke samarbejde. Vi kommer til at have et endnu stærkere bånd med samarbejdsklubberne fremover, hvor vi øger vores fokus på talentudviklingen, og vi vil gerne vise, at vi påskønner deres store arbejde ude i klubberne.

– Nu inviterer vi til Samarbejdsklubbernes Dag, og med den store opbakning, vi har mærket, har vi også besluttet, at det skal være en tilbagevendende begivenhed, hvor vi samler alle samarbejdsklubberne to gange om året til en kamp på Sydbank Park – én gang i efteråret og én gang i foråret. Jeg håber, de får en god oplevelse, og at de unge mennesker vil gå topmotiverede hjem og fortsætte det gode arbejde ude i klubberne, siger Jonas Lygaard.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke