Søg

Landsholdsspillere kommer hjem med selvtillid og succes

Jacob Ravn, 11. september 2019, kl. 10:24

Victor Mpindi scorede et afgørende mål, da Camerouns U23-landshold kvalificerede sig til Africa U23 Cup of Nations. Isak Oli Olafsson bidrog med mål og assist i to storsejre for Islands U21-landshold i EM-kvalifikationen.

Camerounske Victor Mpindi og islandske Isak Oli Olafsson er vendt tilbage til SønderjyskE med kufferten fuld af selvtillid.

Begge SønderjyskE-spillere var indkaldt til landsholdstjeneste, mens 3F Superligaen lå stille, og begge oplevede sejre til deres nationer og personlig succes.

Victor Mpindi var for første gang indkaldt til Camerouns U23-landshold, og den 22-årige midtbanespiller fik virkelig vist sig godt frem i de afgørende kvalifikationskampe til Africa U23 Cup of Nations, hvor Tunesien skulle besejres over to kampe.

I den første kamp, der blev spillet i Cameroun, fik Mpindi sin debut, da han startede inde, og han skulle kun bruge 20 minutter på at gøre sig til målscorer. Et indlæg fra venstre havnede midt i feltet, og her kom Mpindi stormende frem og satte bolden i mål med en kraftfuld afslutning.

Cameroun vandt den første kamp med 1-0, og Mpindi blev ikke bare matchvinder, men blev også kåret som kampens bedste spiller.

Tirsdag aften skulle føringen forsvares i returopgøret i Tunesien, og igen var det med Mpindi på banen fra start. Cameroun tabte ganske vist 1-2, men på reglen om udebanemål tog camerounerne billetten til Africa U23 Cup of Nations.

Mens Mpindi var ude i nogle tætte kampe for sit land, havde Isak Oli Olafsson og det islandske U21-labdshold ingen problemer i EM-kvalifikationen.

Hjemme i Island blev Luxemburg først besejret med 3-0, og tre dage senere blev Armenien slået med hele 6-1. I den sidste kamp markerede den 19-årige forsvarsspiller, der fik fuld spilletid i begge kampe, sig med både mål og assist – begge gange med hovedet som våben.

Med de gode oplevelser med landsholdene skal Victor Mpindi og Isak Oli Olafsson nu gøre sig klar til fredagens kamp i 3F Superligaen, hvor AC Horsens gæster Sydbank Park.

Køb billet til SønderjyskE-AC Horsens her.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus