Søg

Kom til rejsegilde ved nyt fanlokale på stadion: Overskud fra trøjeauktion går til fansene

Jacob Ravn, 8. maj 2019, kl. 15:30

I næste uge er der rejsegilde ved det fanlokale, som SønderjyskE-fansene har fået stillet til rådighed efter udbygningen af Sydbank Park. Halvdelen af overskuddet fra auktionen af sæsonens udebanetrøjer går til indretning af lokalet.

Udbygningen af Sydbank Park kommer også fansene til gode.

I forbindelse med udvidelsen af Davidsen-tribunen er det blevet prioriteret, at SønderjyskE-fansene får et lokale stillet til rådighed, og det er nu nået så langt, at vi er klar til at holde rejsegildet i næste uge.

Endnu er datoen ikke helt på plads. Det afhænger af, om sæsonen er slut på søndag, eller om vi fortsætter turen mod Europa. Hvis vi er ude på søndag, holder vi arrangementet onsdag den 15. maj klokken 17.00. Hvis vi slår Randers FC ud, holder vi det i forlængelse af hjemmekampen lørdag den 18. maj. Vi skal nok holde jer orienteret på vores hjemmeside og sociale medier.

Det nye fanlokale har indgang fra boldgaden under Davidsen-tribunen. Lige under stemningsafsnittet. Det bliver et lokale, hvor SønderjyskE-fans kan varme op til kampene, og hvor der er mulighed for alverdens arrangementer – kun fantasien sætter grænser.

Fansene skal stå for indretningen af lokalet, og for at hjælpe dem på vej går halvdelen af overskuddet fra auktionen af sæsonens sorte udebanetrøjer til SønderjyskE Fodbold Support, så de har nogle midler til indretning og udsmykning.

Trøjeauktionen kommer til at foregå sammen med rejsegildet, og der kommer Superligaspillere forbi til hygge, autografer og selfies.

SønderjyskE vil være vært for en fadøl eller sodavand, og der vil være mulighed for at købe (Danmarks bedste) pølser.

Vi vender stærkt tilbage med flere informationer og et mere detaljeret program, når vi kender holdets skæbne i Superligaen.

I første omgang håber vi, at vi ser en masse SønderjyskE-fans i Randers på søndag, så vi kan holde det europæiske håb i live.

Køb billet til Randers-SønderjyskE (udebaneafsnit 9).

#ALLEMANDTILRANDERS


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus