Søg

Knusende nederlag efter sene mål

Rasmus Andersen, 1. oktober 2017, kl. 17:52

Af Rasmus Andersen

Knapt var bolden givet op på Brøndby Stadion inden der var dramatik på banen. Brøndby snød SønderjyskE, da de gik væk fra deres sædvanlige taktik med den lange bold, og lagde i stedet et lynhurtigt indlæg fra højresiden. Bolden blev clearet, og 5 sekunder senere løb Mikael Uhre alene ned mod Rønnow efter en god stikning fra Greko. Desværre fik Rønnow en god fodparade på Uhres afslutning. Alt sammen inden for kampens første 20 sekunder. Så var vi i gang.

Herefter tog Brøndby IF fat i bolden. Et par farlige hjørnesparks kombinationer fulgte ned mod Sydsiden, hvor Sebastian Mielitz stod. Især Kamil Wilczek havde en kæmpe chance, hvor linjevogteren dog løftede flaget for offside.

Efter 7 minutter kom Brøndby IF så rigtig tæt på. En god frisparksbold fra Fisker gav Johan Larsson frit hovedstød, men en god redning fra Mielitz sørgede for, at det kun blev til hjørnespark, og ikke mål.

Umiddelbart efter hjørnesparket, var det så SønderjyskE til at slå kontra. Kliment smed bolden væk, og så var det Zinckernagel, Kløve og Uhre mod en enkelt forsvarsspiller for Brøndby IF. Zinckernagel fandt Kløve, der med det samme spillede Zinckernagel fri foran mål. Desværre hev Frederik Rønnow endnu en glimrende redning frem, og sørgede for, at kampen fortsat stod 0-0 efter 8 minutter.

Herefter bølgede kampen en smule, dog med Brøndby IF mest på bolden, og som det dikterende hold.

Efter 24 minutter gik det så galt for de lyseblå. En lang bold blev lagt tilbage af Jan Kliment, og så kunne Hany Mukhtar ikke undgå at score fra tæt hold. 1-0 til Brøndby IF.

Efter 31 minutter burde det så havde været 2-0 til Brøndby IF. Johan Larsson kom til baglinjen, hvor han med et fladt indlæg fandt en helt fri Tibbling på kanten af det lille felt. Men en fremragende refleksredning fra Mielitz sørgede for, at det blev ved 1-0.

Kort før pausen tilkæmpede Greko sig så et frispark på kanten af feltet, som Zinckernagel skulle tage sig af. Desværre gik bolden forbi den nærmeste stolpe, og derfor fortsat 1-0.

I tillægstiden i første halvleg havde Kamil Wilczek faktisk bolden i nettet, men flaget kom i vejret, da polakken akkurat var kommet i offside position.

1-0 var stillingen efter første halvleg.

40 sekunder efter pausen var SønderjyskE så igen tætte på at chokstarte. Et indlæg fra Simon Poulsen fandt Zinckernagel, der forlængede til bagerste stolpe, hvor Troels Kløve afsluttede. Men en glimrende redning tæt ved stolpen gjorde, at stillingen forblev 1-0.

Efter 51 minutter viste Simon Tibbling så magi. Et elegant lob i feltet gav Wilczek muligheden, men da han blev nedlagt fløjtede dommeren for straffespark. Det straffespark skulle Hany Mukhtar tage sig af. Mukhtar gik til bolden, men overplacerede fuldstændig sit spark, og så kunne Mielitz gøre bolden klar til målspark.

Efter 61 minutter erstattede Emil Scheel så Greko på venstrekanten. Emil Scheel, der spillede en rigtig god kamp i onsdags i DBU Pokalen mod Vendsyssel FF.

Som anden halvleg skred frem, kom SønderjyskE længere frem på banen, hvilket resulterede i flere muligheder på dødbolde på Brøndbys banehalvdel.

Efter 70 minutter satte Brøndby IF så Teemu Pukki på banen, og der gik ikke længe før han havde sin første store chance. Alene mod mål, med Eggert i hælene, og da Eggert endelig hentede ham, tog han et træk tilbage og var alene med Mielitz. Endnu engang viste Sebastian Mielitz dog stor klasse, da han i to omgange diskede op med superredninger, som fortsat holdt os i live i kampen.

Efter 81 minutter scorede Brøndby IF så igen. Tibbling fandt en fri Kasper Fisker i højresiden, der slog et skarpt indlæg ind i feltet, hvor Johan Larsson dirigerede bolden ind bag en sagesløs Sebastian Mielitz. 2-0 til Brøndby IF.

5 minutter senere lukkede Brøndby IF så opgøret med målet til 3-0. Pukki lagde bolden tilbage til Johan Larsson, der sparkede på mål, og inde foran kunne Hany Mukhtar forsigtig snitte bolden ind i netmaskerne.

Netop som stadionuret havde rundet de 89 minutter blev det så 4-0. Besar Halimi, der netop var blevet indskiftet modtog bolden i højre siden af feltet, og med en krøllet afslutning lagde han bolden ind ved fjerneste stolpe.

Mere blev det ikke til på Brøndby Stadion. 4-0 til Brøndby IF.

Vi siger tak til de fremmødte lyseblå fans, der havde taget den lange tur.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus