Knebent nederlag i den første semifinale

OB vandt den første semifinale i Sydbank Pokalen med 2-1 på Sydbank Park. Peter Christiansen med en vidunderlig udligning undervejs. Nu kræver det en sejr i Odense, hvis vi skal i den tredje pokalfinale i træk.

Det blev præcist så tæt, som man kunne forvente, da vi onsdag aften kæmpede mod OB i den første semifinale i Sydbank Pokalen.

Desværre tog OB en sen 2-1-sejr, men intet er umuligt inden returopgøret i Odense på torsdag i næste uge, og vi vil give alt for at komme i den tredje pokalfinale i træk.

Vi var dominerende i første halvleg og havde flere tilløb til chancer. Den største mulighed tilfaldt Peter Christiansen, der med baghovedet headede bolden lige over mål.

Emil Berggreen måtte lade sig udskifte med smerter i skulderen efter 25 minutter, men vi bevarede et overtag i kampen, og også Emil Frederiksen var tæt på med et fint hovedstødsforsøg.

To minutter før pausefløjtet blev det i stedet 1-0 til OB. Fynboerne afsluttede på stolpen, men Max Fenger var hurtig over riposten og bragte OB i front.

Fem minutter inde i anden halvleg var der udlignet. Peter Christiansen tog sagen i egne fødder og tog et godt sololøb, inden han hamrede bolden op i nettaget fra en spids vinkel. Et fremragende mål af Starup-knægten.

OB var tæt på 2-1 kort efter, men Nicolai Flø hev en stor redning frem, og derefter fik vi igen et lille overtag i kampen. Isak Jensen var tæt på med et frispark fra 22 meter, og også Emil Kornvig fik truet OB-målet, men vi fik ikke scoret mere.

Små ti minutter før tid slog OB til. Denne gang var det Troels Kløve, der var hurtigst over en ripost, og han kunne bringe fynboerne i front.

Sådan endte det også. 2-1 til OB. Men intet er afgjort, og vi er klar til en ny tæt fight, når vi gæster Odense på torsdag i næste uge. Drømmen lever.