én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Klaus Rasmussen: Arbejdet med at finde en sportschef er i gang

Annonce

Sportschef Hans Jørgen Haysen har haft sin sidste arbejdsdag i SønderjyskE Fodbold, og i ledelsen er man nu begyndt at finde profilen til en afløser.

Sportschef Hans Jørgen Haysen havde sin sidste arbejdsdag i SønderjyskE Fodbold torsdag i sidste uge, og han begynder på sit nye job i AGF den 1. marts.

Det betyder dog ikke, at en afløser er klar allerede fra 1. marts, men der arbejdes på sagen i kulissen, og ind til vedkommende er fundet, rykker organisationen sammen på klassisk SønderjyskE-manér.

– Arbejdet med at finde en afløser er påbegyndt, og det er en højt prioriteret opgave, men der kommer til at gå noget tid, inden vi er klar til at præsentere en afløser. Vi kommer til at køre en periode uden sportschef, men Gynther Kohls (bestyrelsesformand, red.) og jeg kommer til at være tæt omkring den administrative og organisatoriske del i hverdagen, mens Glen Riddersholm og Niels Lodberg og andre gode kræfter omkring holdet tager sig af det sportslige, siger direktør Klaus Rasmussen.

– Vi tager den tid, der er behov for, for tingene skal gøres ordentligt. I første omgang skal vi kigge på strukturen og have udarbejdet den rette profil til afløseren. Derefter skal vi have fundet den rette kandidat. Jeg forventer, at vi kan præsentere vedkommende inden sommerferien, og ind til da løfter vi opgaven i fællesskab, og det er jeg fuldstændig tryg ved, for vi har gode folk i klubben, der ved, hvad der skal gøres, siger Klaus Rasmussen.

SønderjyskE-direktøren er tilbage på job, efter han de seneste par uger har været sygemeldt på grund af en salmonellainfektion.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Mandag D. 28. Juni 14:00
  BIF
  Brøndby IF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 24. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  AaB
  AAB

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke