én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jonas Lygaard er ny adm. direktør i SønderjyskE Fodbold

Annonce

Det er 44-årige Jonas Lygaard, der bliver administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold. Han tiltræder i jobbet den 16. juli. 

SønderjyskE Fodbold og familien Platek har i dag fornøjelsen af at præsentere Jonas Lygaard, som ny administrerende direktør for klubben.
44-årige Jonas Lygaard vil fremadrettet være en central aktør i arbejdet med at definere og gennemføre den strategiske vision for dynamisk vækst og langsigtet udvikling af SønderjyskE Fodbold, lyder det fra Platek-familien.

Robert Platek glæder sig over, at klubben efter en grundig research nu har fundet en stærk profil til jobbet som administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold.

– Vi er meget glade for at kunne byde Jonas Lygaard velkommen om bord. De seneste ni måneder har vi brugt på at sætte os grundigt ind i forholdene i SønderjyskE Fodbold. Det betyder, at vi nu har en klar plan for, hvordan vi kan – og vil – videreudvikle klubben. Vi er overbeviste om, at Jonas Lygaard er den helt rigtige person til at drive vores vision for SønderjyskE Fodbold fremad og derigennem tage klubben til et nyt niveau. Han besidder en fantastisk kombination af forretningskompetencer, integritet og stærk arbejdsmoral. Vi har ventet på, at han var til rådighed, så nu kan vi tage hul på et nyt kapitel for klubben og holdet, siger Robert Platek.

Jonas Lygaard, der har arbejdet de seneste ti år i udlandet – i Canada og England – glæder sig til at komme tilbage til Danmark og starte arbejdet i Haderslev.

– Jeg er begejstret og taknemmelig for muligheden for at blive en del af projektet i SønderjyskE Fodbold. Helt fra mine indledende dialoger har jeg følt, at Platek-familiens projekt har været særdeles spændende. Det bygger videre på det fundament, som i de seneste mange år er blevet lagt omkring SønderjyskE – det gælder lige fra ledelsen, loyale sponsorer samt ikke mindst klubbens trofaste fans og de mange frivillige. Min tro på klubben og projektet voksede kun, da jeg engagerede mig dybere med ledelsen, bestyrelsen og medarbejderne i klubben. Jeg glæder mig til at tilbringe tid i lokalsamfundet sammen med fans og sponsorer, som alle vil spille en vital rolle i vores fremtidige udvikling og klubbens succes. Jeg ser desuden frem til at udvikle samarbejdet på tværs af Platek-familiens to andre klubber, Spezia Calcio og Casa Pia, siger Jonas Lygaard.

SønderjyskE’s nuværende direktør, Klaus Rasmussen, har undervejs haft flere samtaler med Jonas Lygaard, og han er meget begejstret for, at det netop bliver Jonas Lygaard, der fremover skal drive SønderjyskE Fodbold fremad.

– Jeg er meget glad for at kunne byde Jonas Lygaard velkommen til SønderjyskE Fodbold. Vi er sikre på, at han er den rette mand til jobbet. Der er lavet et meget grundigt forarbejde for at finde den rette profil, der skal stå i spidsen for fremtidens SønderjyskE Fodbold, og vi har været så heldige at få vores topkandidat. Jeg har selv fået et rigtig godt indtryk af Jonas Lygaard i de mange samtaler, vi allerede har haft. Vi får en direktør med et stærkt CV, internationale kompetencer og solid ballast til jobbet. Jeg glæder mig til at introducere ham til sønderjyderne, og jeg håber, at de vil tage godt imod ham. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi har fået en dygtig og dedikeret direktør, der vil SønderjyskE Fodbold, og som har de rette værdier til at drive det lyseblå fodboldprojekt godt videre, siger Klaus Rasmussen.

Jonas Lygaard har et imponerende CV og har indtil for nylig arbejdet for den japanske virksomhed KONAMI Digital Entertainment som Senior Director med hovedansvaret for salg, marketing og kommercielle aftaler med europæiske fodboldklubber. Han har tidligere beklædt betydelige stillinger i Electronic Arts med fokus på analyse og forretningsudvikling, samt i den finansielle sektor for Experian og SAS Institute. Jonas Lygaard kommer med en bred international erfaring i bagagen efter mere end 10 år med ansættelser i henholdsvis Canada og England. Jonas Lygaard har en Master i Business Administration og Management Science fra Copenhagen Business School.

Jonas Lygaard’s ansættelse kommer i forlængelse af rekrutteringen af to andre nøglepositioner inden for de seneste uger: Cheftræner Michael Boris og Joe Manns, der er Head of Player Development and Recruitment. Jonas Lygaard, Michael Boris og Joe Manns vil arbejde tæt sammen med resten af teamet i SønderjyskE Fodbold for at eksekvere klubbens ambitiøse planer.

Efter planen tiltræder Jonas Lygaard den 16. juli, og vil efter denne dato være til rådighed for pressen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke