én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Jesper Heinz lægger igen lyd til pokalfinalen

Annonce

Den lokale musiker Jesper Heinz, der lavede pokalsangen i 2020, har været i studiet og opfrisket pokalsangen med de gode minder, så de gode vibrationer kommer med i finalesangen i 2021.

Lyseblå-lå-lå-lå.

Det er igen 43-årige Jesper Heinz, der står bag årets pokalsang, når vi den 13. maj spiller pokalfinale mod Randers FC på Ceres Park i Aarhus.

Da vi sidste år spillede os i klubbens første pokalfinale, skulle vi hurtigt bruge en pokalsang, og Jesper Heinz meldte sig straks klar med en sang.

Som musiker, SønderjyskE-fan og ”en søn af byen” var det oplagt for ham at lave en sang, der hyldede holdet og den store succes, det var at komme i den første finale. Som vi alle ved, endte det med den ultimative triumf, da vi vandt finalen mod AaB, og dermed blev sangen ikke bare en pokalsang, men en rigtig vindersang.

Netop fordi lyden giver så gode minder fra sommeren 2020, har Jesper Heinz ikke lavet de helt vilde ændringer til pokalsangen 2021, men den er blevet opfrisket og mere rocket.

– Jeg overvejede kort, om den skulle have et helt nyt forsøg, men i fodbolden siger vi jo ”never change a winning team”, og jeg turde ikke ændre det store på sangen, når det nu endte i en lyseblå triumf. Derfor har jeg finpudset sangen fra sidste år, hvor der er kommet noget mere tråd og tromme i, så fansene på tribunerne kan rocke endnu mere med, siger Jesper Heinz.

– Teksten er stort set den samme hele vejen igennem, men der er ændret nogle linjer hist og her. Vi vil jo godt mindes om, at vi vandt pokalen sidste år, og at vi har tænkt os at forsvare den. Desuden er der listet en ”himmelblå ven” ind et par gange med reference til ”Susan Himmelblå”, som er en anden yndet sang i SønderjyskE.

– Nu er sangen ude på SønderjyskE’s kanaler, og den lander også på diverse streaming-tjenester lige om lidt, og forhåbentligt vil det igen være en sang, som fansene vil afspille og synge, så de kommer i den helt rigtige pokalstemning. Jeg ved, at sangen også vil blive afspillet på Ceres Park, og jeg er stolt af, at 3.500 sønderjyder skal stå og rocke med på tribunen. Forhåbentligt får vi endnu en uforglemmelig dag sammen, siger Jesper Heinz.

Hør pokalsangen ”Vi er lyseblå” version 2021 her – tilsat billeder fra sidste års finale og denne sæsons pokalturnering:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Mandag D. 2. August 19:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  FC Nordsjælland
  FCN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Club Friendlies
  Torsdag D. 8. Juli
  CAP
  Casa Pia
  2
  :
  0
  SoenderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke