Søg

Ingen opgave er nem i ALKA Superligaen

Per Jessen, 11. marts 2016, kl. 12:40

Lørdag kl. 16.00 venter endnu en svær modstander i ALKA Superligaen når SønderjyskE gæster formstærke Viborg FF.

De lyseblå helte fra SønderjyskE skal forsøge at fortsætte den gode start på ALKA Superligaen, men lørdagens modstander Viborg FF er startet med samme pointtal og derfor lige så opsatte på at fastholde den gode stime.

Viborg FF’s seneste kamp bød nemlig, ligesom SønderjyskE’s, også på 3 stensikre point. Viborgenserne udraderede Hobro IK med hele 6-0, på mål af, blandt andre, begge de grønnes farlige angribere, Jeppe Curth og Serge Deble. I ALKA Superligaen har SønderjyskE og Viborg FF faktisk begge samlet hele 14 point i de sidste 8 kampe, hvilket må siges at være imponerende. Der er derfor ikke tid til at hvile på laurbæerne, når to formstærke mandskaber byder hinanden op til dans. Vi håber dog på, at SønderjyskE kommer med samme gejst, energi og tænding som gjorde at Brøndby IF i sidste spillerunde kunne rejse tomhændede hjem fra Sydbank Park.

Viborg FF er efter deres gode form blevet vurderet favoritter. Der er odds 2.40 på en VFF sejr, hvor man samtidig kan hente odds 3.00 hvis man tror på at vi hiver en sejr igen.
Spil på kampen her: http://odd.st/VFFvsSEu10

Hold øje med vores mand:
Janus Drachmann
Janus har taget springet fra AC Horsens i 1. Divisionen op til ALKA Superligaen hos os. Janus agerer, sammen med Adama Guira, den bomstærke defensive midt. Drachmann har vist sig at være en fremragende playmaker og når han spiller godt, så plejer resten af holdet også at gøre det. Janus har ikke scoret mange mål i karrieren, men vi håber og tror, at han kan bygge lidt på statistikken imod Viborg FF.

Hold øje med deres mand:
Jeppe Curth
Siden vi, i 2005, stiftede bekendtskab med Jeppe Curth i Superliga sammenhæng, har Curth været garant for masser af mål. I løbet af sin karriere har målmaskinen scoret mål for både Aab, FC Midtjylland og nu Viborg FF. I dette års udgave af ALKA Superligaen har Jeppe Curth fået nettet til at blafre hele 7 gange og er dermed topscorer for Viborg FF.

Det siger SønderjyskE-lejren:
– Det er 2 gode hold i god form, begge hold har kun tabt 2 ud af de sidste 8, men hvis vi fortsætter med det spil vi viste imod Brøndby IF, så skal de være gode for at slå os.
Viborg FF, arbejder hårdt og er farlige på dødbolde, derudover har de 2 angriber i Curth og Deblé som også kan lidt på egen hånd, siger Peter Enevoldsen til SønderjyskE Fodbold.

Det siger Viborg FF-lejren:
– SønderjyskE har gjort det godt, og jeg synes, det er fortjent, at de ligger som de gør. De har været bedst i mange af deres kampe, og senest mod Brøndby dominerede de jo hele kampen.
Det bliver en fysisk opgave, der venter os. De kommer med meget power, og det skal vi være i stand til at stå imod. Det mener jeg, at vi har midlerne til, og så skal vi have vist noget af det fine spil, som vi har vist, at vi kan. Men først og fremmest skal vi knokle os ind i kampen, siger Kristoffer Pallesen til Viborg FF’s hjemmeside.

Kampen vises på TV3 sport1 med optakt fra kl. 15.30 og kampstart 16.00. Vi håber på at mange af vores fantastiske fans tropper op i Viborg!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus