Søg

Hvilsom bremsede hestenes galop

Rasmus Andersen, 8. april 2018, kl. 15:51

486

Af Rasmus Andersen

Solen havde langt om længe fundet vej til Sydbank Park, så vi kunne se frem til et opgør i høj solskin med en masse drama.

Begge hold startede i optimistisk højt tempo, og forsøgte at skabe plads i offensiven. I indledningen blev det dog ikke til mere end indlæg uden adresse og et par hjørnespark, der dog blev clearet. En god defensiv start for begge mandskaber.

Efter 11 minutter fik vi kampens første gule kort, da Marcel Rømer snød Kallesøe og forsøgte at stikke afsted, men en venlig krammer fra Kallesøe resulterede i stedet i en frispark og gult kort til Kallesøe.

Efter 16 minutter kom kampens første store chance, da Randers FC slog kontra på et SønderjyskE hjørnespark. Saba Lobjanidze var alene med Marfelt, og efter et par hurtige træk og fikse driblinger fik han plads i feltet, men afslutningen var uskarp og gik ved siden af mål.

Blot 2 minutter senere gik bolden dog ikke ved siden af mål. Mads Hvilsom modtog bolden i feltet fra Eggert og kom lidt kluntet til en afslutning, der i første omgang blev blokeret af målmanden, men Hvilsom var hurtig over bolden igen og sparkede den ind i netmaskerne. 1-0 på Sydbank Park, og så var der ekstra god gang i lægterne hos de lyseblå tilskuere.

SønderjyskE fastholdt det høje pres og var dygtige til at holde bolden i egne rækker. Især centralt var der god fordeling fra Eggert, Zimling og Rømer. Flere gange kombinerede de sig frem til plads, der betød at man kunne finde en arbejdsom Hvilsom i angrebet, der ofte var god til at finde plads mellem Randers FC’s forsvar og midtbane.

Efter 33 minutter var Randers FC så usandsynligt tæt på en udligning, da et knald hårdt indlæg fra venstre fandt Bashkim Kadrii, der headede bolden på ydersiden af den ene stolpe. Dermed slap Mielitz med skrækken.

Umiddelbart inden pausefløjt fik Jeppe Simonsen en sidste afslutning sendt afsted, der dog gik et stykke forbi mål. En optimistisk og energifyldt halvleg af SønderjyskE, som dog blev en smule pressede af Randers FC mod slutningen af første halvleg. Der var dog ikke flere mål i første halvleg, og derfor kunne SønderjyskE gå til pause foran med 1-0.

Efter pausen startede Randers FC bedst, og allerede efter halvandet minut fik de en giftig afslutning fra Lobjanidze, der fremtvang en flot redning af Mielitz i målet.

Det var dog langt fra fordi der stod Randers FC på det hele. Faktisk var det nærmere Hvilsom man konstant så i den anden ende. En trussel i dybden, i luftspillet og på kanten. Netop løbet på kanten var lige ved at give pote, da Hvilsom løb fra hele Randers’ højreside og fik afsluttet tæt under mål. Desværre stod Halldorsson godt placeret i målet og kunne give hjørnespark.

Efter 59 minutter kombinerede Kroon og Rømer, så det skabte god plads til Kroon. I det efterfølgende træk forbi Jonas Bager blev Kroon dog bremset og dermed kom der et gult kort til Bager og et frispark til SønderjyskE på et farligt sted. Under det spilstop benyttede Claus Nørgaard muligheden for at bringe nye kræfter i spil, da Emil Scheel erstattede Søren Frederiksen.

Blot 2 minutter efter SønderjyskEs frispark havde Randers FC samme mulighed fra en noget mere spids vinkel, hvor Lobjanidze, der konstant var farlig for Randers, muligheden, men han sparkede bolden lige hen over overliggeren.

Flere gange havde Randers FC optræk til noget rigtig farligt foran mål. Især efter 65 minutter havde gæsterne flere muligheder for at afslutte tæt under mål, men det var som om bolden aldrig rigtig lå helt hvor den skulle, og til sidst blev det i stedet en afslutning langt over mål.

Efter 70 minutter forlod Simon Kroon banen til fordel for Rasmus Vinderslev.

I de sidste 10 minutter skubbede Randers FC spillet helt frem i et desperat forsøg på en udligning. Endnu engang var det Lobjanidze, der kom til afslutningerne, da han med brystet modtog bolden i feltet og vendte på en tallerken, blot for at se sin glimrende afslutning reddet af Mielitz i målet.

Efter 86 minutter måtte målscorer Hvilsom så lade sig udskifte efter en fremragende præstation, der også gjorde, at han blev valgt til Man of the Match af tilskuerne. Ind i stedet kom Stefan Gartenmann, der gik ind på højre back og skubbede Jeppe Simonsen op på toppen.

Mod slutningen stod stadion op og klappede sejren hjem til de lyseblå. Der skete altså ikke mere, og dermed er SønderjyskE nu 11 point foran Randers FC i gruppe 2.

Mange tak til de mange fremmødte lyseblå tilskuere!


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus