én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Henrik Hansen og Niels Lodberg skal stå i spidsen for SønderjyskE

Annonce

Henrik Hansen er ny cheftræner i SønderjyskE Fodbold, mens Niels Lodberg bliver assistenttræner.

Det er nogle særdeles velkendte ansigter, der står på træningsbanen i SønderjyskE Fodbold, når spillerne møder ind efter julepausen.

3F Superligaholdets nye cheftræner er Henrik Hansen, mens Niels Lodberg bliver assistenttræner, og det er dermed trænere med en stor forhistorie i klubben, der nu vender tilbage.

42-årige Henrik Hansen er kamprekordholder i SønderjyskE med 204 kampe, og i flere sæsoner bar han også anførerbindet. Han stoppede sin aktive karriere i 2015, hvorefter han først blev A+-træner og siden assistenttræner i klubben, inden OB i 2018 hentede ham til Odense.

41-årige Niels Lodberg bar også anførerbindet i SønderjyskE i sin aktive karriere, og han nåede knap 100 kampe for klubben. Fra 2017 til sommeren 2021 var han assistenttræner i SønderjyskE.

Sportsdirektør Esben Hansen ser det som et plus, at begge trænere kender klubben og kulturen, men de er først og fremmest blevet ansat på deres menneskelige og trænerfaglige baggrund.

– Jeg er glad for, at vi nu har vores trænere på plads til de opgaver, der venter forude. Vi har været meget grundige i processen, og jeg mener, at vi i Henrik Hansen og Niels Lodberg har fundet de profiler, vi har søgt efter. De har et stort kendskab til klubben, men de har også en forståelse for det spændende projekt, vi står i med det nye ejerskab.

– Vi får to trænere, der kender klubben og området, og de kender i høj grad 3F Superligaen, hvilket har været en prioritet. De er begge unge, dynamiske trænere, og som trænerteam kommer de til at komplementere hinanden perfekt. Vi er meget glade for, at de har sagt ja til at blive en del af et langsigtet projekt, og vi glæder os til at se dem på sidelinjen efter julepausen, siger Esben Hansen.

Cheftræner Henrik Hansen ser frem til at vende tilbage til SønderjyskE.

– Det glæder mig, at det er i SønderjyskE, at jeg får mit første job som cheftræner. Klubben betyder meget for mig, og det bliver en fordel, at jeg kender klubben og omgivelserne, så jeg sammen med staben kan koncentrere mig om trænergerningen fra første dag.

– Det er et langsigtet projekt, jeg er gået ind til, men i første omgang skal vi selvfølgelig gøre alt for at sikre os endnu en sæson i 3F Superligaen. Jeg tror på, at vi både kan skabe resultater og udvikle os, så vi står stærkt efter sommerferien, uanset hvordan det ender, men jeg har sagt ja til jobbet, fordi jeg tror på projektet både på den korte og den lange bane, siger Henrik Hansen.

For Niels Lodberg bliver det et gensyn med klubben, han forlod i sommer, og han glæder sig til at tage fat med frisk energi.

– Jeg har en stor kærlighed til klubben, og jeg glæder mig til at komme tilbage. Der er sket mange ting i SønderjyskE, og tingene har også ændret sig i en positiv retning, og jeg synes, at vi nu ser ind i et spændende projekt, som jeg sagtens kan se mig selv i.

– Jeg synes, det er spændende at være med til at starte noget nyt og bygge os selv op igen, og det tiltaler mig meget, at det er i samarbejde med et ungt, stærkt team. Jeg glæder mig til at komme tilbage og møde alle de skønne folk i og omkring klubben, siger Niels Lodberg.

Både Henrik Hansen og Niels Lodberg har netop fået UEFA’s Pro-licens, der er den højeste træneruddannelse.

De tiltræder officielt 1. januar 2022 og har første træningsdag med spillerne den 10. januar.

Begge er ansat på kontrakter frem til sommeren 2024.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke