én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Head of Academy forlænger i SønderjyskE/HFK

Annonce

Thomas Vilstrup, der er Head of Academy i SønderjyskE/HFK, har forlænget sin aftale frem til sommeren 2024.

Det bliver 39-årige Thomas Vilstrup, der også i de kommende år vil stå i spidsen for talentafdelingen i SønderjyskE/HFK.

Vilstrup blev sidste sommer Head of Academy i klubben, og nu har han underskrevet en aftale, der løber frem til 2024.

Han er et velkendt ansigt i klubben, hvor han har været tilknyttet i mere end ti år – og siden 2015 været ansat på fuldtid. Han har været U15- og U17-træner samt Head of Coaching, inden han blev Head of Academy.

Thomas Vilstrup glæder sig over, at han nu har en lang aftale, hvor han kan være med til at sætte nye, langsigtede strategier i søen.

– Der sker mange spændende ting i klubben i øjeblikket, og jeg er stolt over, at jeg skal være med på den rejse. Vi har gang i et spændende projekt, der vedrører både førstehold og talentafdelingen, hvor vi blandt andet skal praktisere en fælles spillestil gennem alle årgangene, og vi kommer også til at få nogle helt nye muligheder uden for banen, der gør, at vi kan udvikle os yderligere.

– Det er vigtigt for mig, at vi fastholder de gode ting, som altid har kendetegnet SønderjyskE og HFK, men samtidig har vi nu mulighed for at forbedre og forandre os på områder, hvor vi mener, det er nødvendigt for at tage yderligere skridt i vores talentarbejde. Vi har gang i mange gode ting, og klubben har nogle stærke værdier, vi skal holde fast i, men vi skal også turde udvikle os og gå nye veje, og jeg ser frem til de kommende år med stor optimisme, siger Thomas Vilstrup.

Administrerende direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard, glæder sig over forlængelsen med Thomas Vilstrup.

– Thomas Vilstrup er en dygtig leder, der har en stærk strategisk tankegang, og han har gennem flere år udført et rigtig godt stykke arbejde for klubben. Han kender klubbens kultur og værdier, og vigtigst er han motiveret for at udvikle talentafdelingen i SønderjyskE/HFK og skabe det bedste fundament for fremtidige Superligaspillere. Han har en stor fodboldfaglighed og er analytisk stærk, og han ved, hvor vi er stærke, og hvor vi kan forbedre os. Han er et stærkt bindeled mellem talent og førsteholdet, og jeg er glad for, at han skal stå i spidsen for talentafdelingen også i de kommende år, siger Jonas Lygaard.

Thomas Vilstrup har taget en lederuddannelse som sportslig leder og er i øjeblikket ved at færdiggøre UEFA Elite Youth A-uddannelsen ved siden af jobbet som Head of Academy.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke