én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Hansen ærgrer sig efter nederlag

Annonce

Cheftræner Henrik Hansen ærgrede sig over lørdagens nederlag til FC Helsingør. 

Vi havde chancer til at komme på måltavlen, men lørdagens opgør i Helsingør blev desværre tabt 1-0. Efter kampen fortæller cheftræner Henrik Hansen, at han så en kamp, som kunne være gået begge veje.

– Det var en relativ lige kampe, hvor Helsingør lurede lidt på omstillinger, og det synes jeg, vi var udmærket forberedt på. Vi fik truet dem i både bredden og i dybden, og set over hele kampen leverede vi en præstation, hvor der var noget bid.

Henrik Hansen ærgrede sig samtidig over, at Helsingør fik scoret i en periode, hvor vi ellers havde fint styr på begivenhederne.

– Desværre scorede de i det, som nok var vores bedste periode. Det er rigtig bittert at stå her uden point efter en kamp, hvor jeg synes, vi gjorde nok til at få noget med, og vi også havde chancer til at lave mål. Især i vores gode perioder

Vi skal allerede i aktion på tirsdag, hvor HB Køge venter i pokalturneringen, og her vil Henrik Hansen gerne se et hold, som er bedre til at udnytte gode situationer.

– Det er videre til næste opgave, og vi skal bygge videre på, at vi mod Helsingør fik sat os i mange gode situationer, som vi skal udnytte bedre i næste kamp.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke