én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fremragende weekend af talenterne

Annonce

Det blev til tre flotte sejre, da SønderjyskE/HFK´s talenthold lørdag havde besøg af AC Horsens.

U19 vinder fortjent efter god anden halvleg

U19-talenterne vandt 3-1, da holdet mødte AC Horsens på hjemmebane. Cheftræner Karsten Andersen var overordnet godt tilfreds med kampen, selvom han også så plads til forbedring.

– Vi kom rigtig godt fra land og spillede meget fornuftigt i de første 15 minutter. Herefter begyndte vi at spille for meget bagud og kunne ikke rigtig finde løsninger fremad i banen. Den dårlige periode resulterede også i, at Horsens kort før pausen fik udlignet til 1-1.

Til gengæld var cheftræneren glad for, at holdet formåede at løfte spillet i anden halvleg, hvor han især sendte roser til holdets midterakse.

– I anden halvleg blev vi bedre til netop at finde løsninger, og vi kunne derfor bringe os foran 2-1 efter cirka en times spil. Helt til sidst fik vi lukket og slukket kampen, da vi scorede til 3-1. Alt i alt synes jeg, at det var en fortjent sejr, hvor især vores midterakse med midterforsvaret og de centrale midtbanespillere fungerede rigtig godt.

 SønderjyskE/HFK-AC Horsens 3-1 (1-1)

 1-0 Kristoffer Jørgensen, 1-1, 2-1 Jonatan Bro Christensen, 3-1 Mikkel Tønnesen

 Startopstilling: Magnus Nissen – Mads Sandsberg, Victor Vasquez, Jonatan Bro Christensen, Philip Sørensen, Sebastian Jessen, Besar Ameti, Mikkel Tønnesen, Kristoffer Jørgensen, Isak Steiner Jensen, Sune Linderoth Aarup.

 nken: Philip Østerbæk, Youcef Mokdad, Andreas Lykke Sørensen, Simon Vestergaard, Tobias Ryborg, Oliver Cafnik-Theill.

 U17 sejrer efter flot kamp

U17-holdet hentede en flot 4-1-sejr, da holdet mødte AC Horsens. Efterfølgende var cheftræner Michael Meyhoff meget glad for både sejren og præstationen.

– Vi spillede en rigtig god kamp. Vi skabte mange chancer kampen igennem, og vi fik sat et godt tryk på Horsens med vores pres. Vi lykkedes med at stjæle en del bolde i vores pres på deres banehalvdel, hvilket gav os nogle muligheder.

Michael Meyhoff fortæller, at præstationen var endnu bedre end i sidste weekend, hvor holdet også leverede på et flot niveau.

–  Vores præstation var endnu bedre end i sidste weekend. Vi formåede at holde et højere niveau kampen igennem, end vi gjorde mod AGF. Alt i alt må jeg sige, at det var en rigtig god præstation af drengene.

SønderjyskE/HFK-AC Horsens 4-1 (3-0)

 1-0 Mostaffa Rabia Yassin, 2-0 Mostaffa Rabia Yassin, 3-0 Noah Musaefendic, 3-1, 4-1 Ashkan/Umut Tootoonchi

 Startopstilling: Jonathan Heigl – Carl-Emil Iwersen, Gustav Drest Wagner, Frederik Kyed Thomsen, Mostaffa Rabia Yassin, Anders Bergholt Pedersen, Noah Musaefendic, Simon Maass, Tinus Olesen, Villads Klindt Sørensen, Benjamin Tabrizi-Birkebæk.

nken: Ashkan/Umut Tootoonchi, Asghar Ibrahimi, Emil Ryttersgaard, Lauge Callesen, Johan Guldbrand.

U15 henter snæver sejr

 U15-drengene formåede at fuldende en fantastisk talent-lørdag, da holdet vandt 1-0 over AC Horsens. Spillet var ikke på sit højeste niveau, men talenterne formåede at fighte sejren hjem. Cheftræner Thomas Skou Jensen fortæller, at kampen var en smule rodet.

 – Det var en kamp, hvor jeg synes, at vi havde lidt svært ved at få tingene til at fungere. Alligevel fik vi efter cirka 30 minutters spil bragt os foran 1-0, og det blev også kampens resultat. I hele kampen bølgede det lidt frem og tilbage, og det var generelt en lidt rodet affære.

Cheftræneren var glad for, at drengene formåede at hente sejren, selvom holdet ikke ramte topniveauet rent spillemæssigt.

– Vi kan være glade for, at vi formåede at få en sejr og samtidig spille til 0 for første gang i sæsonen, selvom spillet ikke var på sit bedste Omvendt skal vi fremadrettet arbejde på at blive bedre til at styre spillet.

SønderjyskE/HFK-AC Horsens 1-0 (1-0)

1-0 Sebastian Larsen

 Startopstilling: Noah Q.P Nguyen – Elias Hjort-Pedersen, Mohamed Yahya, Lasse Riggelsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Marcus Nukulkit Hansen, Sebastian Larsen, Alexander Damsgaard Hansen, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel, Sultan Azar Ebrat.

nken: Olti Hyseni, Sune Asger Amdi Petetsen, Jeppe Klemann, Henok Goitom.

Med en fremragende weekend i baggagen skal talenterne igen i aktion, når de lørdag møder Silkeborg IF på udebane.

Af: Ludvig Winterskov Møller

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Sydbank pokalen
  Søndag D. 5. December 12:30
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Hvidovre IF
  HIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 28. November
  VFF
  Viborg FF
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke