Frederiksens fine føringsmål var ikke nok til sejr på Sydbank Park

Emil Frederiksen sørgede for en føring med et flot langskudsmål, men vi måtte nøjes med 1-1 på Sydbank Park mod Næstved Boldklub.

Det blev til et enkelt point, da vi fredag aften tog imod Næstved Boldklub på Sydbank Park, men det var de to tabte point, der fyldte efter kampen.

Vi startede kampen godt og satte gæsterne under et fint pres, og Peter Christiansen var tæt på at score allerede i kampens første minut.

Efter 35 minutter kunne tilbagevendte Emil Frederiksen bringe os i front, da han afsluttede fra 22 meters afstand og drejede bolden ind ved fjerneste stang.

Emil Frederiksen og Mads Albæk havde andre gode forsøg, der kunne have givet en mere betryggende føring, men det blev ved 1-0 ved pausen.

Maxime Soulas var tæt på at heade en bold ind i starten af anden halvleg, men i stedet blev den franske forsvarsspiller noteret for et selvmål efter en lille times spil. En afslutning fra gæsterne ramte ham i maven, så den snød Nicolai Flø i målet.

Kort efter var gæsterne tæt på en føring, da et frispark fra 30 meter ramte overliggeren, men vi slap med skrækken. Vi havde lige 10-15 minutter, hvor spillet var meget nervøst, og Næstved pressede godt på.

Det blev bedre i kampens sidste 20 minutter, hvor vi havde flere lige ved og næsten-muligheder. Emil Berggreen kom frem til et par chancer, og Albæk og Soulas fik testet målmand Dannevang, men vi kunne ikke få scoret yderligere, og vi måtte nøjes med 1-1.

Tak for støtten til de 1.931 tilskuere på Sydbank Park.

Næste opgave er på tirsdag, når Kolding IF tager imod i Pokalen. Herefter venter FC Fredericia søndag den 4. september på udebane i NordicBet Ligaen.