Forløsende sejr på Sydbank Park

Tilskuerne på Sydbank Park fik endelig en sejr, da AGF 2. påskedag blev besejret med 2-1 på Sydbank Park.

Så lykkedes det endelig.

Mandag 2. påskedag kom den forløsende sejr, som vi alle har hungret efter.

Nicolaj Thomsen sørgede med et mål i 95. minut for 2-1-sejren mod AGF.

En fuldt ud fortjent sejr på en dag, hvor der var fuld skrald på i samtlige 100 minutter, og hvor de 2500 tilskuere op Sydbank Park fik en forrygende fodboldkamp.

José Gallegos startede inde for første gang, og han var involveret i mange ting i første halvleg. Flere gange måtte AGF-målmand Jesper Hansen hive gode redninger frem for at forhindre det sønderjyske føringsmål.

Kort før pausen tog Gallegos sagen i egne fødder og scorede et flot mål. Skuddet blev rettet af ganske vist, men fortjent føringsmål af amerikaneren.

Føringen holdt dog ikke længe – AGF havde udlignet et minuts tid senere.

Målet slog os ikke ud. Efter en god start på anden halvleg scorede Emil Berggreen til 2-1, men et langt VAR-tjek annullerede målet for offside – en hårfin kendelse.

Chancerne blev færre efter det annullerede mål, men i overtiden var der chancer i begge ender. Den ene tilfaldt Nicolaj Thomsen i det 95. minut, og han headede Gartenmanns millimeter-præcise indlæg i nettet.

Målet blev fejret behørigt med de trofaste fans på Danfoss-tribunen – sikke en skøn forening mellem spillere og fans!