Søg

Fødselsdags målscorer i årets første sejr

Rasmus Andersen, 11. februar 2018, kl. 18:02

1055

Af Rasmus Andersen

Med Simon Kroon tilbage i lyseblåt, og med fra start, var SønderjyskE klar til årets første Alka Superliga kamp på Sydbank Park mod FC Nordsjælland.

En våd bane, og en kold vind gjorde, at bolden var svær at få under kontrol for begge hold. SønderjyskE startede i medvind, og derfor var det i første omgang de lange bolde, der blev forsøgt fra den lyseblå bagkæde, men desværre uden succes i indledningen.

Efter godt 10 minutters spil kom den første lyseblå afslutning, da Greko fik hovedet på et indlæg fra venstre, som Runarsson dog kunne redde i målet.

Modsat havde FC Nordsjælland flere offensive kombinationer, som ledte til indlæg i gode positioner, men i flere omgange fik SønderjyskE forsvaret afværget eller blokeret centralt.

Efter 16 minutter var FC Norsjælland dog for alvor tæt på, da et frispark fik lov til at falde ned ved bagerste område, hvor en helt fri FC Nordsjælland spiller satte hovedet på. Heldigvis for SønderjyskE blev hovedstødet dog overplaceret, og gik ved siden af Sebastian Mielitz’ ene opstander.

Efter 20 minutter kom der et længere spilstop, da den ene linjevogter måtte lunte i omklædningsrummet, og lade sig udskifte med kampens fjerde dommer. Spilstoppet varede i 10 minutter.

Umiddelbart efter kampen var kommet i gang igen, blev Uhre sendt i dybden. På kanten af feltet stoppede Uhre op, og lagde et indlæg ind mod Greko, som dog fik sin afslutning blokeret.

I den efterfølgende sekvens fulgte et hjørnespark fra Niki Zimling, som kort så ud til at sejle ind ved bagerste stolpe, men desværre gik den forbi den ene stolpe.

Kampen gik ind i en periode med mange lange bolde, clearinger og fejlafleveringer fra begge hold, som gjorde, at tempoet hurtigt røg ud af kampen.

Efter 40 minutter kom der et noget kuriøst, men kvalificeret forsøg på mål. Kees Luijckx modtog bolden på egen banehalvdel og sendte et højt missil afsted mod mål. Og det så faktisk ud til, at Runarsson var snydt i målet, men desværre dalede bolden ned lige ved siden af den ene stolpe, og FC Nordsjælland slap med skrækken.

Desværre sluttede første halvleg med et mål til gæsterne fra FC Nordsjælland. Et indlæg fra højresiden blev forsøgt clearet af Jeppe Simonsen, som dog var så uheldig, at sparke bolden ind bag Sebastian Mielitz. Dermed kom årets første scoring på Sydbank Park.

Mere var der ikke i første halvleg, som altså varede mere end 10 minutter længere end forventet. 0-1 til pausen.

Efter pausen var det dog tid til, at vi kunne høre de lyseblå tilskuere juble igen. Simon Kroon lagde et glimrende indlæg ind fra højre, og foran mål stod fødselaren Kees Luijckx. Han kunne nemt sætte panden på bolden og støde udligningen ind bag Runarsson. 1-1 efter 55 minutter.

Efter 63 minutter kom tilskuerne endnu engang op af sæderne. Et fremragende indlæg på et frispark fra Niki Zimling lå perfekt, hen over målmand Runarsson, og ned for fødderne af Greko, der nemt kunne trille bolden i tomt mål. 2-1 til SønderjyskE, der vendte kampen fuldstændig på hovedet i de første 20 minutter af anden halvleg.

Efter 74 minutter var Mikael Uhre meget tæt på, at gøre det til 3-1, efter en flot aflevering i dybden fra Greko fik Uhre afsluttet med venstrebenet, men Runarsson fik en fodparade på, og dermed løb den store chance ud i sandet.

Efter 79 minutter forlod målscorer Greko banen til fordel for Emil Scheel.

Asante var lige ved at ligge en dæmper på humøret for de lyseblå tilskuere, da han med 5 minutter tilbage fik et frit hovedstød foran mål. Heldigvis stod Mielitz klar og greb bolden sikkert.

FC Nordsjælland manglede en del at komme med i presset mod slutningen, derfor brugte SønderjyskE mange minutter i hjørnet, og på at trille bolden rundt omkring gæsternes spillere.

Mere blev det ikke til i kampens slutning og dermed blev det til en flot sejr i første kamp i 2018!

Tak til de mange fremmødte!


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus