Flot anden halvleg var ikke nok i Randers

SønderjyskE rakte ud efter pointet, men Randers FC red stormen af og vandt 1-0 hjemme på Cepheus Park. SønderjyskE var tæt på at udligne på en stærk afslutning på kampen.

Det rakte ikke til point, da vi søndag eftermiddag gæstede Randers, men den fik et helhjertet forsøg.

Det lignede ellers ikke en dag, hvor vi skulle være tæt på noget som helst, da vi spillede en skidt første halvleg, som Randers vandt 1-0 på et tidligt mål af Vito Hammershøy-Mistrati, og hjemmeholdets føring var tæt på at blive forøget flere gange i første halvleg.

I starten af anden halvleg var det tæt på 2-0, da Marvin Egho brændte en meter fra målstregen, og efter den afbrænder ændrede kampen karakter.

Mens Randers FC sad på det meste i det første 50 minutter, sad vi så godt og vel på det hele i de sidste 40 minutter.

Især Emil Kornvig, der kom ind i pausen, var en evig trussel, når han kom op omkring Randers’ målfelt, og han fik et par gange sendt et farligt missil afsted – desværre uden resultat.

Også Victor Mpindi havde nogle gode forsøg fra distancen, men afslutningerne manglede enten den sidste skarphed, eller også kom Randers-keeper Patrik Carlgren godt i vejen.

En afslutningsstatistik på hele 16-15 fortæller alt om, at det til tider mindede om et regulært skydetelt.

Som kampen skred frem, kom vi tættere og tættere på, men vi fik desværre ikke kuglen det sidste stykke ind.

Kampen gav 3F Superliga-debut til 17-årige Isak Jensen. Han har tidligere fået spilletid i Sydbank Pokalen, og nu kom turen altså til 3F Superligaen, hvor han leverede et stærkt indhop, hvor han viste mod og gode udfordringer.

Kampen i Randers var den første udebanekamp siden marts 2020, hvor der måtte være udebanefans, og i hele SønderjyskE vil vi gerne sige tak for opbakningen til de 60-70 supportere, der havde taget turen derop. Hvor var det godt at se jer på udebane igen.

Vi skal op på hesten igen, og allerede på fredag spiller vi igen om point, når FC Midtjylland gæster Sydbank Park. Køb billet til den kamp her (link).