én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fire grunde til at komme på stadion

Annonce

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park til mandagens kamp mod Vendsyssel FF – vi har fremhævet fire af dem her.

Jagten på fire i træk
Vi indledte sæsonen med fire sejre i træk, og nu har vi mulighed for at få sat samme stime sat sammen igen. Vi kommer med en frisk pokalsejr og to turneringssejre i træk efter gevinsterne mod Kolding IF, FC Fredericia og Hvidovre IF, og forhåbentligt kan vi sammen fejre fire på stribe mandag aften.

Et fedt fællesskab
Vi var samlet næsten 3.000 tilskuere på Sydbank Park sidste fredag – og det var endda uden en eneste gæst i udebaneafsnittet. Sammen skabte I en fantastisk kulisse i topkampen mod Hvidovre IF, og den gode energi smittede af på spillerne på banen, der kvitterede med en flot fighterindsats og tre point til tabellen. Forhåbentligt samles vi igen mange om fodbolden på Sydbank Park mandag aften.

Gode minder mod Vendsyssel
Vi har en god statistik mod Vendsyssel FF, og forhåbentligt tæller den videre efter mandagens kamp. Vi har mødt nordjyderne i fem kampe og har vundet dem alle. Senest mødtes vi i 3F Superligaen i 2018/19-sæsonen, hvor vi vandt 2-1 hjemme og 3-2 i Hjørring. I de kampe var det i øvrigt Nicolai Flø, der vogtede målet for Vendsyssel, mens han nu er en stærk sidste skanse for os.

Længe til næste kamp
Du må hellere trække i den lyseblå trøje og komme afsted til kampen, for der er længe til, du igen får chancen. Først venter der en landskampspause og derefter en udebanekamp, så der går tre uger, inden vi igen spiller på Sydbank Park. Kom afsted, klap og råb – det vil være så ærgerligt, hvis du brænder inde med det.

Køb billet til kampen her (link).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke