Fin fight og føringsmål var ikke nok på Sydbank Park

Trods en god indstilling og Emil Holms føringsmål blev det ikke til point på Sydbank Park. AaB vandt mandagens kamp med 3-1.

Det var bestemt et skridt i den rigtige retning, men det var desværre ikke nok.

Efter de klare nederlag til Silkeborg IF og Vejle var der langt mere bund i indsatsen, og det var heller ikke meget, der manglede, før det kunne give point, men AaB vandt mandagens kamp på Sydbank Park med 3-1.

Emil Holm var synlig fra start, og der var kun spillet få minutter, da et skud langt udefra havde kurs mod krydset, men Jacob Rinne fik klaret det skarpe forsøg fra landsmanden.

Det var også Holm, der kom først på måltavlen efter 35 minutters spil, da han sparkede et straffespark sikkert i nettet. Forseelsen blev begået mod Faris Moumbagna, der var en stor trussel i offensiven.

Føringen holdt desværre ikke længe. Blot tre minutter senere udlignede Louka Prip efter Kasper Kusks gode forarbejde.

Netop Kusk blev målscorer til 2-1 ti minutter efter pausen, da en løs bold dumpede ned foran ham, så han kunne tordne bolden i mål.

Trods modgangen rejste vi os flot og fightede forbilledligt. Det var tæt på en udligning efter en times spil, da bolden hoppede og dansede på stregen efter tre-fire kvarte og halve muligheder, men AaB’erne kom akkurat i vejen for forsøgene.

Tættest på udligningen var vi, da Faris Moumbagna hamrede bolden på overliggeren, men heldet og marginalerne følger sjældent et bundhold, som vi er i øjeblikket.

I stedet for en udligning fik AaB øget til 3-1 i overtiden ved Prip, der blev dobbelt målscorer.

Tak for en flot opbakning på Sydbank Park. Vi håber, at mange af jer vil følge med til årets sidste kamp i 3F Superligaen, der er på udebane mod Viborg FF på søndag.