Søg

Fem talenter starter op med Superligaholdet

Jacob Ravn, 11. juni 2019, kl. 16:54

Når SønderjyskE’s Superligahold genoptager træningen den 17. juni, bliver det med fem U19-spillere i truppen.

Talentafdelingen i SønderjyskE er større og stærkere, end den nogen sinde har været, og det stadig øgede fokus på talenterne, smitter også af på Superligaholdet.

Flere talentspillere har taget springet til Superligaen, eller er godt i gang med det, og når Superligaholdet starter træningen op efter sommerferien, vil der være en håndfuld af talenterne, der de kommende uger skal træne fast med Superligatruppen.

Mads Hansen, Mads Winther, Steffen Svenningsen, Ajvaz Redzepi og Nazifi Yahaya kommer til at træne med Superligatruppen i de første uger og får dermed mulighed for at vise sig frem på klubbens førstehold.

SønderjyskE’s talentafdeling blev i foråret rangeret som nummer tre i Jylland og nummer otte i hele Danmark i DBU’s nye, store licensrangering, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig også over udviklingen.

– Vi har store ambitioner for vores talentafdeling, og den bliver prioriteret langt højere, end vi har gjort tidligere. Derfor er det også helt i tråd med strategien, at flere af talenterne kommer op og træner med Superligaholdet, for vi vil meget gerne have, at vores egne spillere kommer op igennem systemet. Nu får endnu flere chancen for at bevise sig på klubbens højeste niveau, og jeg forventer at de vil gå frisk og uimponeret til sagen, og at de vil være med til at give træningerne og kampene deres præg, siger Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE indleder træningen mandag den 17. juni, og herefter venter en række træningskampe, hvor det unge kuld også forventes at deltage i flere af kampene.

Mads Hansen, der har en femårig kontrakt i SønderjyskE, er et af de talenter, der nu skal træne med Superligaholdet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus