én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fem grunde til at komme på stadion

Annonce

Der er masser af gode grunde til at komme på Sydbank Park lørdag klokken 13.00, når vi møder HB Køge – vi har fremhævet fem af dem her.

Lokal begejstring
Vi er blæst bagover af al den varme og kærlighed, vi har mærket fra hele landsdelen, efter SønderjyskE Fodbold er kommet tilbage på lokale hænder. Den begejstring skal vi alle forsøge at kanalisere ud i energi på stadion, så spillerne også mærker de positive vinde, når de løber på banen. Lad os stå sammen om SønderjyskE og give den hele armen.

En god stime
Vi er kommet godt fra land i denne sæson med tre sejre i træk, og vi har virkelig nydt at fejre de gode oplevelser sammen med fansene. Den følelse og den bølge vil vi meget gerne ride videre på, og lørdag skal vi både på banen og på tribunen gøre alt for at fortsætte den gode stime.

Gang i gaden
Hvis du slet ikke kan vente med at komme på stadion, er fanlokalet under Davidsen-tribunen åben fra klokken 10.00. Når portene officielt åbner 11.30, er det med Happy Hour og aktiviteter under Pro Tech CNC-tribunen, hvor der klokken 12.00 også vil være autografskrivning.

En sjælden modstander
Mens vi havde både Fremad Amager og Hillerød i frisk erindring fra pokalturneringen, er HB Køge en mere sjælden modstander. Det er ti år siden, vi mødte dem senest på Sydbank Park, og vores veje er ikke krydset siden. Det skal blive spændende at opleve HB Køge igen, og vi glæder os til at byde Daniel Agger & Co. velkommen.

Afslutning på sommerferien
På mandag er skolernes sommerferie er slut, og det er da oplagt at sætte punktum for ferien med en spændende kamp på Sydbank Park. Vi vil opfordre til, at du trækker i SønderjyskE-trøjen og kommer afsted på stadion, og hvis vi vinder, skal du bare holde trøjen på, når du møder op på job og i skole på mandag.

Køb din billet til kampen her (link).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke