én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fem grunde til at komme på stadion mod Hobro

Annonce

Der er mange gode grunde til at komme på Sydbank Park mod Hobro IK lørdag eftermiddag – vi har fremhævet fem af dem her.

Tidlig kamp
Sommeren er kun lige forbi, men vinterpausen venter rundt om hjørnet. Der er faktisk kun tre hjemmekampe tilbage i år, inden vi må nøjes med VM, og vi skal kigge ind i en lang, trist vinter uden fodbold på disse breddegrader. Kampen mod Hobro IK er den eneste eftermiddagskamp, vi har tilbage på Sydbank Park i år, og kampen ligger så tilpas tidligt – klokken 13.00 – at du sagtens kan nå dine andre gøremål i weekenden.

Få talt om comeback-kampen
Det er vigtigt at få talt om de store ting her i livet, og der er formentligt mange, der stadig ikke har opfattet, hvad der skete i comeback-kampen sidste uge i Nykøbing. Det vil formentligt stadig være det store samtaleemne før Hobro-kampen, og ingen forstår dig bedre end din sidemakker på stadion. Og husk, at en god samtale altid skal afsluttes med en stadionplatte og noget at slukke tørsten med.

Fin formkurve
Vi skulle på overarbejde for at hente alle tre point med hjem fra Nykøbing, men det stærke comeback betyder, at vi resultatmæssigt holder en fin formkurve ved lige. Vi har ikke tabt i de seneste seks kampe, og fire af de seneste fem kampe er blevet vundet, og i NordicBet Ligaen giver det os et godt pointsnit på 2,1. Nu skal vi holde skruen i vandet, og det gør vi bedst i fællesskab, så vi håber, at I ude på lægterne er klar til at give den fuld gas, så vi forhåbentligt kan fejre en ny sejr sammen på Sydbank Park.

Kamp om topplacering
Det er tæt i toppen her midtvejs i grundspillet, og vores seneste sejr i Nykøbing betyder, at vi nu ligger lige efter Vejle og Hvidovre i top to. Vi skal bare blive ved med at bøvle på, og vi håber, at mange vil kvittere for placeringen i toppen af tabellen ved at møde talstærkt op og bakke positivt op om holdet. Er I klar derude? SØNDER!

Aktiviteter i boldgade
Hyggen er som altid i højsædet på Sydbank Park, og når dørene åbner klokken 12.00, er der god aktivitet i Reick Møbler-boldgaden. Der er Happy Half Hour frem til klokken 12.30 – køb én øl eller sodavand og få to – og der er både aktiviteter for børn, autografskrivning og interviews. Hvis du slet ikke kan vente med at komme af sted på stadion, er der åbent i fanlokalet under Davidsen-tribunen allerede fra klokken 10.00, hvor du kan varme op til kampen med ligesindede SønderjyskE-fans.

Vi glæder os til at se jer på Sydbank Park.

Køb billet til kampen her (link).

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke