én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fem grunde til at komme på stadion

Annonce

Der er mange gode grunde til at komme til dagens kamp på Sydbank Park – vi har fremhævet fem af dem her.

Festlig fredag
Det er ved at være længe siden, vi har haft en fredagskamp – og vi har gode minder fra den seneste. Det var den 9. september, hvor vi vandt topkampen mod Hvidovre IF. Fredagskampene plejer at være festlige, og der er ikke en bedre måde at starte weekenden på end med en kamp på Sydbank Park – og helst med en sejr til følge. Lad os sammen give den hele armen, så vi forhåbentligt kan fejre en sejr sammen igen.

Sidste udkald
Det er ved at være sidste udkald for at se en hjemmekamp i år. Det er den næstsidste hjemmekamp i NordicBet Ligaen i 2022, og der går tre en halv uge til den næste mod Vejle Boldklub. Du ved, du får fodboldabstinenser i løbet af vinteren, så du må hellere komme af sted, mens du kan nå det.

FunCard
Alle skolebørn i Haderslev Kommune har fået et FunCard-katalog med hjem til efterårsferien, og deri er der en billet til dagens kamp. Det plejer at give ekstra gæster på Danfoss-tribunen, så der er grobund for, at stemningen lige ryger en tak i vejret. Og hvis det går, som vi alle håber på – det vil sige tre point til kontoen – vil kampen være et flot punktum på ferien.

Aktiviteter i boldgaden
Når portene åbnes klokken 18.00, er der god aktivitet i Reick Møbler-boldgaden, hvor der er konkurrencer og fine præmier på spil. Husk også, at der er Happy Half Hour frem til klokken 18.30, hvor du køber én øl/sodavand og får to. Der kommer også en spiller forbi til autografskrivning og selfies.

Gratis bolde
I pausen er det med at holde sig klar, når der bliver uddelt 200 bolde. Vi sparker og kaster SELECT-bolde ud til publikum, så hvis du er en af de mange heldige, kan du gå hjem med verdens bedste legetøj under armen.

Køb din billet til kampen her: https://shop-fodbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke