Fantastisk sejr i topkampen

Hvidovre IF blev fredag besejret med 3-2 på Sydbank Park, hvor næsten 3.000 tilskuere skabte en flot ramme om topkampen.

Sikke en skøn sejr, der blev hentet fredag aften på Sydbank Park.

Foran næsten 3.000 tilskuere – 2.812 helt præcist – blev Hvidovre IF besejret med 3-2, og dermed er vi helt tilbage i topkampen i NordicBet Ligaen – nu kun ét point efter fredagens modstander.

Kampen blev udsat 20 minutter, da gæsternes bus havnede i en motorvejskø, men vi var klar fra start, da kampen endelig blev sat i gang.

Efter fem minutters spil bragte Emil Berggreen os foran 1-0, da Emil Frederiksen serverede en perfekt hjørnesparksbold lige i panden på angriberen tæt under mål.

Det var småt med chancer i første halvleg, men gæsterne intensiverede deres pres efter en halv times spil, og fem minutter før pausen udlignede de – på et hovedstød af den tidligere SønderjyskE-spiller Christian Greko Jakobsen.

Efter 1-1 ved pausen kom vi hurtigt i front igen i anden halvleg. Mads Albæk fandt Peter Christiansen med en god aflevering, og skarpretteren fra Starup udplacerede sikkert gæsternes målmand. 2-1.

Som kampen skred frem, satte vi os mere og mere på spillet, og indskifterne José Gallegos og Mikkel Ladefoged havde begge fine forsøg, der blev reddet.

Men i det 90. minut blev der lukket og slukket. Ladefoged og Sefer Emini fandt hinanden godt i en kontraangreb, og i sidste ende slap Ladefoged igennem og scorede sikkert. Det var den høje angribers første mål i SønderjyskE-trøjen, og det blev fejret behørigt med fansene på Danfoss-tribunen.

Hvidovre fik et reduceringmål i kampens sidste sekunder, men det var ikke nok til at skabe spænding, og dermed kunne vi sætte tre skønne point ind på kontoen.

Jagten på flere point og nye sejre fortsætter mandag den 19. september, når Vendsyssel FF gæster Sydbank Park.

Tak for en flot aften på stadion – og mange tak for opbakningen.