én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fuld plade: Fantastisk lørdag for talenterne

Annonce

Det har været en fantastisk weekend for talenterne i SønderjyskE/HFK. Alle hold fra U19 til U13 vandt deres kampe, og der er dermed fuld plade med lutter sejre.

Stærk præstation sikrede U19 første sejr

Talenterne fra U19-holdet spillede en rigtig god kamp, da holdet lørdag vandt 2-1 over AaB. Efterfølgende var cheftræner Karsten Andersen glad for sejren, mens han også var meget tilfreds med holdets præstation.

– Vi løb rigtig mange meter, og der blev både givet og taget af et godt hjerte. Især vores mål til 2-1 var virkelig et kongemål, og hele vores basis og dermed fundament var på plads. Jeg er derfor rigtig godt tilfreds.

Cheftræneren fortæller, at holdet ikke fik den bedste start på opgøret, men at U19-talenterne formåede at kæmpe sig ind i kampen.

– Vi startede lidt sløvt, som vi desværre har for vane. Vi bragte os selv i nogle dumme situationer, fordi vi ikke var på forkant. Det gjorde, at vi fik en hård start med udfordringer i vores individuelle forsvarsspil. I den sidste halvdel af første halvleg begyndte vi stille og roligt at spise os ind i kampen. Som kampen skred frem, synes jeg, at vi var klart bedst. Det var derfor også fortjent, at vi fik scoret det afgørende mål til 2-1.

– Efter 2-1-scoringen lå det i kortene, at vi ville lukke lukke kampen med en scoring til 3-1. I stedet fik vi smidt en mand smidt ud, og det skabte lidt panik til sidst. Da vi så alligevel endte med at tage sejren, var vi ekstra meget oppe at køre efter kampen.

SønderjyskE/HFK-AaB 2-1 (1-1)

 0-1, 1-0 Besar Ameti, 2-1 Tobias Ryborg.

Startopstilling: Philip Østerbæk – Mads Sandsberg, Sune Linderoth Aarup, Jonathan Bro Christensen, Philip Sørensen, Sebastian Jessen, Besar Ameti, Nicolai Jacobsen, Mikkel Tønnesen, Kristoffer Jørgensen, Tobias Ryborg.

 Bænken: Jens Frandsen, Kristian Olsen, Anton Hüttel, Oliver Cafnik-Theill, Victor Vasquez, Kristian Olsen, Andreas Lykke Sørensen.

 

To talenter blev dobbelt målscorer for U17-holdet

 U17-holdet leverede en fremragende anden halvleg, da holdet vandt 4-1 over AaB. Både Benjamin Tabrizi-Birkebæk og Tinus Olesen blev dobbelt målscorer, og efter kampen var cheftræner Michael Meyhoff yderst tilfreds med de sidste 45 minutter.

– Anden halvleg er vi rigtig godt tilfreds med. Vores udtryk var virkelig godt, og vi løste de udfordringer, vi havde i første halvleg. Ydermere var indsatsen markant bedre fra alle mand på de basale ting som eksempelvis løbevillighed. Vi var samtidig også fremadrettede i vores handlinger både individuelt og som hold.

Selvom cheftræneren var meget tilfreds efter kampen, understreger han, at der også er nogle områder, som skal forbedres.

– Vi var ikke specielt tilfredse efter første halvleg, hvor AaB voldte os problemer med deres kantpres og omstillinger. Derudover stod vi med en fornemmelse af, at vores indsats både mentalt og fysisk kunne være meget bedre.

 Michael Meyhoff slår samtidig fast, at sejren var fuldt fortjent, selvom første halvleg ikke var i top.

– Vi var klart bedst i anden halvleg. Det var derfor helt fortjent, at vi vandt kampen.

SønderjyskE/HFK-AaB 4-1 (1-1)

 0-1, 1-1 Benjamin Tabrizi-Birkebæk, 2-1 Benjamin Tabrizi-Birkebæk, 3-1 Tinus Olesen, 4-1 Tinus Olesen.

Startopstilling: Jonathan Heigl- Carl-Emil Iwersen, Jonas Idris, Gustav Drest Wagner, Frederik Kyed Thomsen, Mads Nielsen, Anders Bergholt Pedersen, Simon Maass, Tinus Olesen, Ashkan/Umut Tootoonchi, Benjamin Tabrizi-Birkebæk.

 nken: Noah Musaefendic, Asghar Ibrahimi, Mikkel Schack Steenberg, Johan Guldbrand, Lauge Callesen.

 

U15-drengene tog sejren fortjent

Thomas Skou Jensens U15-hold leverede en rigtig flot præstation, hvor holdet skabte et hav af chancer kampen igennem. Det resulterede i tre mål, og da AaB kun fik bolden i nettet to gange, vandt U15-talenterne med 3-2. Efterfølgende var cheftræneren meget tilfreds med holdets indsats, hvor især første halvleg var imponerende.

– Første halvleg lignede de øvrige første halvlege, som vi hidtil har leveret mod både OB og FCK. Vi var totalt dominerende og var både bedre end AaB med og uden bold. Vi skabte et hav af chancer og fik også scoret to mål. Selvom vi var klart bedst i første halvleg, fik AaB alligevel scoret en enkelt gang. Det var på deres eneste chance i halvlegen.

Efter pausen ændrede kampbilledet sig, men SønderjyskE/HFK formåede at holde fast i de tre point.

–  Anden halvleg var mere lige. Det blev grundlæggende lidt hektisk, og det skyldtes, at vi faldt i niveau. AaB udlignede til 2-2, men heldigvis fik vi scoret sejrsmålet til 3-2.

Set over hele kampen mener cheftræneren, at der var stor forskel på de to hold.

– Kigger vi på hele kampen, var vi meget bedre end AaB. Det var derfor fuldt fortjent, at vi sejrede.

SønderjyskE/HFK-AaB 3-2 (2-1)

 1-0, Sebastian Larsen , 2-0, Sebastian Larsen, 2-1, 2-2, 3-2, Olti Hyseni.

Startopstilling: Benjamin Rasmussen- Elias Hjort-Pedersen, Asghar Ibrahimi, Lasse Riggelsen, Blendi Xhinovci, Marcus Nukulkit Hansen, Sebastian Larsen, Olti Hyseni, Jakob Lagoni Thorsen, Nicolai Biel, Sultan Azar Ebrat.

nken: Villads Frederik Bech Jakobsen, Frederik Nygaard Jürgensen, Alexander Damsgaard Hansen, Oliver Kræmer Jessen.

Det blev dermed en fantastisk weekend for talenterne, og to af holdene skal i aktion igen i næste uge. U19 og U15-drengene møder lørdag FC Midtjylland på udebane, mens U17-holdet først spiller deres næste kamp lørdag den 25/9, hvor de tager imod Brøndby IF.

 

Storsejre til U14 og U13

En flot fodboldweekend for talenterne blev fuldendt, da Haderslev Fodboldklub vandt hos både U14 og U13, og det var endda markante storsejre, som holdene hev hjem. U14 vandt med 7-1 over EfB, mens U13 slog OB med hele 10-2.

Et stort skulderklap til alle i talentafdelingen, og præstationerne over hele linjen giver bestemt noget positivt at arbejde videre med i den kommende tid.

 

Af: Ludvig Winterskov Møller

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 24. Oktober 18:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 17. Oktober
  SJE
  SønderjyskE
  1
  :
  1
  F.C. København
  FCK

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke