én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Fællesskab og store fordele i Sønderjyske Fodbold Fordelsklub

Annonce

Vi præsenterer nu Sønderjyske Fodbold Fordelsklub, hvor vi sammen med trofaste samarbejdspartnere har skruet priserne helt i bund og yder prisgaranti på en lang række produkter. Sponsorer og samarbejdspartnere skal i høj grad mærke fællesskabet og fordelene ved at være en del af Sønderjyske Fodbold A/S.

Fodbold er fællesskab – og det gælder på begge sider af kridtstregerne.

I Sønderjyske Fodbold A/S tager vi vores sponsorer og samarbejdspartnere meget seriøst, og vi vil sikre os, at de får de bedste fordele ved at være en del af fodboldfællesskabet.

Derfor har vi nu oprettet Sønderjyske Fodbold Fordelsklub, hvor en række trofaste samarbejdspartnere har skruet priserne helt i bund, så du er sikret markedets skarpeste priser på en lang række produkter – og dét er endda med prisgaranti.

I Sønderjyske Fodbold Fordelsklub har vi allerede en række samarbejdspartnere på plads, så du kan sikre dig besparelser på brændstof, transport, arbejdstøj, leasing af biler og varevogne og meget, meget mere. Alt sammen til markedets bedste priser takket være fællesskabet i Sønderjyske Fodbold Fordelsklub.

I Sønderjyske Fodbold A/S vil vi prioritere vores samarbejdspartnere meget højt. Vi har oprettet Sønderjyske Fodbold Fordelsklub, så alle, der bakker op om Sønderjyske Fodbold A/S, også selv kan få en økonomisk gevinst ved at være en del af fodboldfællesskabet.

Allerede nu kan vi tilbyde markedets skarpeste priser på en lang række produkter, og løbende vil vi udvide Sønderjyske Fodbold Fordelsklub yderligere, så der kommer endnu flere besparelser til vores samarbejdspartnere. Vi vil gerne give noget igen til sponsorerne i Sønderjyske Fodbold A/S, og det bliver Sønderjyske Fodbold Fordelsklub en væsentlig del af.

Sønderjyske Fodbold A/S vil i det hele taget gøre mere for klubbens sponsorer. Vi vil også dyrke fællesskabet i langt højere grad ved forskellige arrangementer og i nogle spændende netværksgrupper. Vi glæder os til at rulle vores initiativer ud i den kommende tid, men allerede nu er Sønderjyske Fodbold Fordelsklub åben for alle samarbejdspartnere, der har lyst til at være en del af det.

Kontakt Markus Kristoffer Hansen på mah@soenderjyskefodbold.dk eller 6015 4323, hvis du vil høre mere om Sønderjyske Fodbold Fordelsklub eller andre sponsor-initiativer i Sønderjyske Fodbold A/S.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke