én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Facts før fredagens kamp mod Hillerød

Annonce

Facts i forbindelse med kampen mod Hillerød Fodbold, som vi møder fredag 19.00 på Sydbank Park. 

Dommer til kampen er Patrick Remon Gammelholm. Linjedommere er Alex Petersen og Steffen L. Christensen. Fjerdedommer er Jonas Bæk.

– Hillerød Fodbold Elite A/S er blevet etableret af lokale investorer, som er gået ind i projektet med hjerteblod fremfor profit. Formålet er at skabe de ideelle organisatoriske og økonomiske rammer for at førsteholdet kan etablere sig i toppen af dansk fodbold.

Sådan står det med store typer på Hillerød Fodbolds hjemmeside. Derudover kan man læse, at en af målsætningerne er at skabe Danmarks hyggeligste stadion for hele familien. Og det har klubben haft succes med. Man kan kun tage hatten af for Hillerød Fodbold, som på 10 år har taget turen fra serie 2 til NordicBet Ligaen. Ganske enkelt en IMPONERENDE bedrift.

Sønderjyske og Hillerød Fodbold er kun tørnet sammen to gange i historien. Begge gange på Hillerød stadion. En enkelt gang i turneringen og en enkelt gang i pokalen. Begge gange lykkedes det Sønderjyske at score fem mål. I september 2021 blev det til en 5-0-sejr, og i NordicBet Ligaen blev det den 30. juli i år til en 5-1-sejr. Lad os håbe, at fem scoringer fra de lyseblå gentager sig i det tredje indbyrdes opgør.

Ingen spillere hos dagens to hold har karantæne.

Hos Hillerød er der fire topscorere. Det er Frederik Rasmus Christensen, Berzan Kucukyildiz, Asger Højmark-Jensen og Youssef Dhaflaoui, der alle sammen har lavet to mål. Hos Sønderjyske er det Peter Buch Christiansen og Emil Berggreen med hver seks mål, der topper listen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke