Energisk indsats gav ikke point i Aarhus

AGF vandt mandagens kamp i 3F Superligaen med 1-0 over SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus.

Det blev desværre ikke denne mandag aften, at vi fik skovlen under AGF i Aarhus.

Det blev en kamp, hvor der virkelig blev gået til stålet, men i sidste ende var det hjemmeholdet, der stod med en 1-0-sejr på hånden.

AGF var klart det bedste hold i kampens første 15-20 minutter, hvor de kom frem til flere gode muligheder, men Lawrence Thomas stod godt i målet, og særligt en heroisk dobbeltredning midt i halvlegen må være en kandidat til rundens redning.

Herefter kom vi bedre med og fik sat angrebene bedre sammen. Daniel Prosser havde et godt skudforsøg mod fjerneste stang, men bolden sneg sig en halv meter ved siden af.

Mads Albæk var tæt på at bringe balance i tingene kort før pausen, da han fik en pludselig chance i det lille felt. Han fik såmænd afsluttet godt og resolut på chancen, men Jesper Hansen var desværre vågen i AGF-målet.

Anden halvleg var en jævnbyrdig forestilling, hvor der var langt mellem chancerne. Vi skulle hen mod slutningen af kampen, før vi rigtigt blev farlige. Abdulrahman Taiwo havde nogle lige-ved-og-næsten-muligheder, og Jeppe Simonsen og Marc Dal Hende kom frem til gode afslutningsmuligheder, men vi fik desværre ikke bolden i mål.

Næste opgave er på søndag, hvor AaB tager imod i Aalborg.

Tak for støtten i Aarhus til de omkring 200 sønderjyder, der skabte god stemning oppe i hjørnet på Ceres Park.