Endnu en skøn sejr på Sydbank Park

Lørdag eftermiddag vandt vi for tredje kamp i træk i NordicBet Ligaen, da vi besejrede HB Køge med 3-1.

Tre kampe og tre sejre – og så lige en pokalsejr oven i hatten.

Vi har fået præcis den start på livet i NordicBet Ligaen, som vi havde håbet på.

Lørdag eftermiddag blev HB Køge besejret med 3-1 i en kamp, hvor vi kontrollerede det meste af opgøret, og det var også først i overtiden, at gæsterne kom på tavlen.

Peter Christiansen gav os en god start på kampen, da han bankede bolden ind fra kanten af feltet efter seks minutters spil. Det var fjerde kamp i træk, at Starup-knægten kom på tavlen.

Midtvejs i første halvleg blev det 2-0, da Emil Berggreen kunne score tæt under mål efter stærkt forarbejde af Emil Frederiksen og José Gallegos.

Gæsterne havde kun enkelte optræk til chancer, men Nicolai Flø var klar i buret, når det var påkrævet.

Efter en stærk første halvleg blev det lidt mere rodet i anden halvleg, som blev indledt med gode forsøg fra Emil Frederiksen og Mads Albæk.

3-0-målet faldt først kort før tid, da Emil Frederiksen blev spillet helt fri foran mål efter Mikkel Hyllegaards fremragende oplæg.

Først i overtiden fik HB Køge reduceret, men det kunne ikke ændre indtrykket af en god, solid sejr på Sydbank Park.

2.222 tilskuere bakkede flot op om kampen, og vi håber, at endnu flere vil bakke op om landsdelens hold, når vi tirsdag den 16. august tager imod FC Helsingør.

Fredag D. 26. April 19:00