Søg

Dyderne skaffede point til sidst

Rasmus Andersen, 25. august 2017, kl. 20:09

Af Rasmus Andersen

På en glimrende aften til fodbold skulle SønderjyskE tage i mod OB på Sydbank Park. En kamp mellem et hold, der blot har lukket 4 mål ind i 4 kampe, og SønderjyskE, der har scoret hele 11 gange i 6 kampe.

Det startede dog mest af alt på OBs præmisser. OB havde generelt godt styr på defensiven, mens SønderjyskE kæmpede hårdt for at låse den solide defensiv op.

Efter 21 minutter var det dog OB, der var på spil i offensiven. Mathias Greve opsnappede en løs bold fra Ramon, men i afslutningsøjeblikket kom Ramon tilbage, og hans afretning gjorde lige netop, at bolden ikke gik i mål, men til hjørnespark i stedet.

Efter 23 minutter fik Mikael Uhre et gult kort, og 5 minutter senere var det Zinckernagel, der røg i dommerens sort bog. Dog fortsat ingen scoringer efter 30 minutter.

Efter 40 minutter fik OB så et farligt frispark på kanten af feltet. En smart kombination, hvor første sparker hoppede over bolden, efterfulgt af et fladt spark fra Rasmus Festersen snød alt og alle, efter en lille afretning fra Niki Zimling, som efterlod Mielitz i målet chanceløs. 0-1 på Sydbank Park efter 41 minutter.

I løbet af første halvleg måtte OB skifte ud 2 gange. Først Casper Nielsen allerede efter 9 minutter, mens målscorer Festersen forlod banen kort efter sin scoring. Ind i stedet kom Ryan Laursen og Anders K Jacobsen.

Anden halvleg var i et helt andet tempo.

Efter 53 minutter nedlagde den tidligere SønderjyskE spiller Pereira Marc Pedersen i feltet, hvilket resulterede i straffespark. Zinckernagel trådte frem for at sparke, men desværre overplacerede Zinckernagel, og stillingen var fortsat 0-1.

Blot 6 minutter senere blev ondt værre, da OB fik tildelt straffespark, efter Ramon uheldigt havde hånden på bolden. Anders K Jacobsen eksekverede sikkert, selvom Mielitz sprang til den rigtige side. Dermed stod der 0-2 efter 60 minutter, og der var lang vej hjem for de lyseblå.

Men SønderjyskE jagtede hele tiden chancerne. Selvom de ikke altid var lige store, så pressede de lyseblå på, og kæmpede videre. Claus Nørgaard reagerede, og erstattede Zinckernagel med Casper Olesen efter 60 minutter, og Eggert med Marcel Rømer efter 68 minutter.

Efter 79 minutter gav det så pote. Kløve forsøgte at drible i feltet, men bolden sprang fra ham og efter lidt tilfældigheder prikkede Casper Olesen bolden ud til Greko, der flot sparkede bolden ned i det lange hjørne. 1-2 og nu var der kun spil mod 1 mål.

I flere omgange op til slutfløjt var Tchuameni, Greko og resten af SønderjyskE tæt på flere gange, men det lignede en af de dage, hvor det bare ikke skulle lykkes.

Men de 11 mand på banen nægtede at give op.

I tillægstidens allersidste sekunder lagde Simon Poulsen bolden over på bagerste, hvor Ramon sparkede bolden tilbage i feltet, ind i hovedet på indskiftede Marcel Rømer, der dygtigt dirigerede bolden i mål. 2-2 på Sydbank Park til stor lettelse for størstedelen af de fremmødte.

Dermed sikrede SønderjyskE 1 point i en dramatisk kamp, hvor Claus Nørgaard med 2 indskiftninger skabte 1 mål og 1 assist. Derudover, er det værd at notere, at SønderjyskE med de ægte SønderjyskE værdier fik kæmpet sig tilbage i kampen med blot 10 minutter tilbage.

Vi siger mange tak til de fremmødte Sønderjyder!


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus