Søg

Drømmemål snød SønderjyskE for point

Rasmus Andersen, 2. december 2018, kl. 13:54

I støvregn og overskyet vejr skulle SønderjyskE og FC Nordsjælland dyste i den tidlige søndags kamp.

SønderjyskE lagde det første pres på gæsterne, da Marcel Rømer og Greko kombinerede sig frem langs venstresiden. Rømer sendte bolden ud til Greko, der lagde en flad bold på tværs, men Rømer havde ikke mulighed for at nå frem til bolden.

Rømer var på spil igen efter et kvarters spil, da Simon Poulsen havde lusket sig med frem. Poulsen fintede sin modstander til højre og trillede bolden i dybden til venstre, hvor Marcel Rømer fik muligheden i det lille felt. Desværre for midtbanemotoren savnede afslutningen fart, og så kunne Nicolai Larsen let samle bolden op.

Selvom SønderjyskE fortsatte presset mod gæsternes mål, var det en pludselig mulighed i den modsatte ende, der gav kampens første scoring.

Andreas Skov Olsen fik pludselig for meget plads på kanten af feltet. Angriberen fik hårdt træf på bolden og på det glatte underlag kunne Mielitz ikke holde bolden. 0-1 på Sydbank Park efter godt 30 minutter med SønderjyskE mest på bolden.

Umiddelbart efter scoring var SønderjyskE tæt på at bryde igennem i højresiden. Alexander Bah sendte et indlæg ind foran mål, hvor Mart Lieder var tæt på, at ramme bolden med en fiks hælafslutning, men bolden passerede forbi og derfor løb det hurtige modsvar ud i sandet.

Efter pausen forsøgte FC Nordsjælland at øge trykket på SønderjyskE, men denne gang var det de lyseblå, der svarede tilbage med mål i den modsatte ende.

Gartenmann fik serveret en bold på venstresiden, hvor den unge back smækkede et højt indlæg mod bagerste stolpe, hvor Eggert Jonsson sled sig fri af sin modstander og headede bolden ind bag Nicolai Larsen. 1-1 på Sydbank Park til stor lettelse for de 2600 tilskuere.

Efter scoringen var SønderjyskEs nummer 9, Alexander Bah, uheldig med et sammenstød ved baglinjen, og måtte desværre bæres fra banen. Søren Frederiksen erstattede den skadede Bah.

FC Nordsjælland var efterhånden sjældne gæster hos Mielitz, men Andreas Skov Olsen fik muligheden for at fordoble sin målscoring med en afslutning fra kanten af feltet, men denne gang var Mielitz på plads. Den tyske målmand fik strukket fingerspidserne til det yderste og dirigerede bolden ud til hjørnespark.

Med 5 minutter tilbage af den ordinære spilletid blev Mart Lieder taget ud og erstattet af Mads Hvilsom. Inden den udskiftning havde Rasmus Vinderslev afløst målscorer Eggert.

Kort før stadionuret ramte 90 fik Andreas Skov Olsen så endnu en mulighed, og denne gang greb han chancen. Et fremragende træk i feltet og en mindst lige så fantastisk afslutning, der endte helt oppe i det fjerneste hjørne sendte FC Nordsjælland foran. 1-2 på Sydbank Park.

SønderjyskE formåede desværre ikke at skabe chancer til udligningen, og derfor endte det 1-2 til gæsterne. Vi siger mange tak til de fremmødte tilskuere.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus