Søg

Drømmehug sender SønderjyskE på 2.-pladsen

Rasmus Andersen, 20. marts 2016, kl. 16:11

Af Rasmus Andersen

6545 mennesker overværede topbraget mod FC Midtjylland og de fremmødte fik fuld valuta for pengene og en 3-2-sejr.

45 forglemmelige minutter blev erstattet af 45 uforglemmelige. Især for en ung mand ved navn Mikkel Hedegaard, men ham vender vi tilbage til.

Vi starter dog i første halvleg, der bestemt ikke var til SønderjyskEs fordel. Filip Novak og Martin Pusic sørgede for en midtjysk føring på 0-2 allerede efter 21 minutter af søndagens topbrag. FC Midtjylland var effektive og straffede SønderjyskE på de mange standardsituationer kampens indledning bød på. Generelt set var de første 45 minutter chancefattige og meget rodede, så dem springer vi let og elegant hen over og konstaterer at SønderjyskE desværre var bagud 0-2 til pausen.

Men noget må cheftræner Jakob Michelsen have sagt, der fik tændt op under de lysblå helte i pausen. Anden halvleg startede med højt pres og nyfundne energi fra SønderjyskE og allerede efter 53 min. var det et langt indkast fra Pierre Kantstrup, der strøg hele vejen om på bagerste stolpe, hvor Nicolaj Madsen headede reduceringen ind. Hele Sydbank Park troede pludselig på comebacket. Det varede heller ikke længe før Madsen igen var på pletten. Efter 56 min stak Marc Pedersen bolden i dybden og en iskold Madsen kunne sparke bolden ind under Mikkel Andersen i Midtjylland målet. 2-2 og nu turde man pludselig drømme om alle 3 point!

Det er så her, at vi vender tilbage til den førnævnte Haderslev dreng Mikkel Hedegaard. En ellers velspillende Simon Kroon forlod banen til fordel for den unge SønderjyskE spiller efter 67 min. og det skulle vise sig at blive 23 min. som han, Sydbank Park og SønderjyskE nok ikke glemmer. Efter blot 3 min. på banen hopper bolden ud for fødderne af Mikkel Hedegaard, der med første berøringen lægger bolden an til skud og så kom hammeren. Helt oppe i det lange hjørne strøg bolden ind og havde der været tag på Sydbank Park, så var det lettet. 3-2 på et drømmemål og nu var der ingen vej tilbage. Uden at give de helt store chancer væk i de sidste 20 min. sikrede SønderjyskE, efter en fantastisk indsats i anden halvleg, de 3 point, der både giver en velfortjent 2. plads, men også en masse tv penge i kassen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus