Søg

Dobbelt op på succes: U13 og U16 vinder rækken

Ejvind Trærup, 10. november 2017, kl. 12:04

722

Dobbelt jubel før tid. Allerede inden sidste spillerunde har U13-holdet såvel som U16-holdet hos HFK/SønderjyskE vundet deres rækker.

U13 drengene i HFK/SE har i denne efterårssæson vist skræmmende styrke. Efter 11 kampe er holdet stadig ubesejret med 10 sejre og en enkelt uafgjort kamp. Samtidig så har flere af kampene givet store sejre og med 77 scorede mål i 11 kampe så har holdet vist skræmmende offensiv styrke.
Med en spillerunde tilbage så er U13 holdet, altså spillere født i årgang 2005, 11 point foran forfølgerne SUB Sønderborg, FC Sønderborg og 14 point foran Esbjerg FB. Sejren i rækken har dermed været sikret længe, sidste opgave i efterårssæsonen for U13 drengene og det stærke trænerteam Kenneth Baggesgaard og Jacob Andresen er på lørdag, hvor holdet gæster FC Sønderborg.
Stort tillykke til drengene og trænerne med en flot efterårssæson.

Efter en flot og stabil efterårssæson så har U16 holdet, altså spillere der er født i årgang 2002, vundet rækken selvom der stadig mangler en enkelt spillerunde. Med 28 point for 11 kampe har holdet vist stor stabilitet og før sidste spillerunde har U16 holdet 6 point ned til forfølgerne AGF/Lyseng og 7 point ned til Vejle Boldklub.
Efterårssæsonen har budt på mange tætte kampe, men ikke desto mindre har U16 holdet vundet hele 9 ud af 11 kampe. Holdet sikrede sig endegyldigt sejren i rækken med en sikker 4-0 sejr på udebane i FC Skanderborg i weekenden, og den sikre udebanesejr kom i kølvandet på et intenst nøgleopgør mod AGF/ Lyseng i sidste weekend, hvor U16 holdet i en tæt kamp vandt 1-0.
Stort tillykke med resultatet til årgang 2002 drengene og det stærke trænerteam Lennard Pedersen og Jonas Hansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus