Søg

Detaljerne skal finpudses mod Flensburg

Jacob Ravn, 5. juli 2019, kl. 13:30

Det er de sidste detaljer, der skal finpudses, når SønderjyskE lørdag klokken 14.00 spiller sommerens sidste træningskamp mod SC Weiche Flensburg 08 på Sydbank Park.

Efter tre træningskampe, to opvisningskampe og en træningslejr er SønderjyskE-spillerne ved at være klar til sæsonpremieren i 3F Superligaen næste søndag.

Lørdag den 6. juli klokken 14.00 venter den sidste test, inden det bliver alvor, når SC Weiche Flensburg 08 fra den tyske Regionalliga kommer på besøg på Sydbank Park.

Cheftræner Glen Riddersholm er ved at have sit hold klar til premieren, men der er stadig ting, der skal afprøves og finpudses i den sidste træningskamp.

– Det bliver de sidste små detaljer, der skal arbejdes med. Det handler om at få finpudset de sidste detaljer, men vi er ved at være der, hvor vi skal være på nuværende tidspunkt. Der er stadig rigtig mange ting i vores spillestil, som vi mangler at arbejde med og udvikle på, og det skal vi træne mellem kampene i en lang sæson, men det ser ganske pænt ud nu, og vi er klar, når det bryder løs i Superligaen, siger Glen Riddersholm.

– Vi håber, at mange fans vil møde op mod Flensburg og støtte os på Sydbank Park, så vi kan få taget en god afsked med pre-season og kigge ind i en rigtig spændende sæson, siger Riddersholm.

Der er gratis adgang til lørdagens kamp mod SC Weiche Flensburg, og der er mulighed for køb af øl, vand, pølser og is.

Hvis du ikke kan komme på Sydbank Park, kan du følge en liveupdate fra kampen på vores Twitter Live-profil og her på hjemmesiden.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus