Søg

Det var de brændte chancers kamp for reserverne

Jacob Ravn, 18. februar 2019, kl. 17:48

Senad Jarovic scorede begge mål, da SønderjyskE mandag tabte 2-3 til Vejle Boldklub i Reserveligaen. SønderjyskE havde chancer til mange flere mål.

– Det var en kamp, vi aldrig nogen sinde skulle tabe.

Sådan siger SønderjyskE-træner Niels Lodberg om mandagens kamp i Reserveligaen mod Vejle Boldklub.

I Vejle vandt hjemmeholdet 3-2, men SønderjyskE havde chancer til meget mere end de to mål, som nyerhvervelsen Senad Jarovic scorede.

– Første halvleg bølger lidt frem og tilbage, men Vejle bringer sig let foran 1-0 efter ti minutters tid, hvor vi egentligt var kommet fint fra start. Senere i halvlegen gør de det så til 2-0. Vi producerede selv chancer nok til at score, men vi havde ikke kvalitet i afslutningerne og ramte ikke målet. Så det var en lidt træls følelse, og spillerne fik en opsang i pausen, siger Niels Lodberg.

– Spillerne stepper straks op i anden halvleg, og Senad Jarovic reducerer ret hurtigt til 1-2, og derefter sidder vi tungt på det. Men så scorer Vejle første gang, de er i vores felt, hvor de gør det til 3-1 efter en standard. Det var lidt af en lussing, men spillerne skal have ros for at holde godt i, og resten af halvlegen er ét stort SønderjyskE-pres, hvor vi dominerer. I de sidste 20 minutter var det rent powerplay, og jeg overdriver ikke engang, når jeg siger, at vi havde otte-ti 100 procents chancer, men bolden hopper og danser på stregen, og vi brænder de mest vanvittige chancer, beretter Lodberg.

Det blev dog kun til endnu en reducering, da Senad Jarovic scorede sit andet mål i kampen.

– Det er ret frustrerende at tabe sådan en kamp, og bedømt på spil og chancer skulle vi minimum have haft et kryds, mener Lodberg.

SønderjyskE-træneren havde efter kampen også ros til den dobbelte målscorer, Senad Jarovic.

– Selv om du godt kan se, at han endnu ikke er helt i omdrejninger, står han de rigtige steder inde i boksen, og han er giftig derinde. Hans afslutninger havde god kvalitet, og det så spændende ud, og det var godt for ham – også at få 90 minutter i benene, siger Lodberg.

SønderjyskE’s næste opgave i Reserveligaen er mandag den 25. februar hjemme mod Vejle.

FAKTA
Kampen i tal
Vejle-SønderjyskE 3-2 (2-0)
2-1 og 3-2 Senad Jarovic

SønderjyskE’s hold: Nikola Mirkovic – Ramon Rodrigues, Eggert Jonsson, Ture Blaue, Joao Pereira (46./Nicholas Marfelt) – Johan Absalonsen (65./Steffen Svenningen), Rasmus Vinderslev, Christian Jakobsen (65./Mads Hansen), Mads Hvilsom (46./William Tchuameni) – Senad Jarovic, Peter Christiansen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus