Der var chancer til point i Odense

OB vandt mandagens kamp i 3F Superligaen med 2-1 i Odense. Daniel Prosser scorede for tredje kamp i træk.

Det var tæt på, men det rakte desværre ikke til point, da vi mandag aften gæstede OB i Odense. Fynboerne vandt den chancerige kamp med 2-1.

Vi kom stærkt ud til kampen og var dominerende frastart, og både Abdulrahman Taiwo og Mads Albæk havde kvalificerede forsøg inden for det første kvarter, inden hjemmeholdet tog mere og mere over.

OB bragte sig på 1-0 efter en halv times spil, da en afslutning fra Jørgen Skjelvik uheldigt blev afrettet af Emil Holm, så Lawrence Thomas var chanceløs i målet.

Marc Dal Hende og Daniel Prosser kom hurtigt med et modsvar og et par gode forsøg, men i stedet var det OB, der kom på 2-0 i en ren gang flipperspil, hvor Mads Frøkjærs afslutning blev afrettet to-tre gange, inden den gik i mål. Ren utur.

Brandvarme Daniel Prosser reducerede lige inden pausen med et resolut skud mod bagerste stang, og dermed stod der 2-1 til OB efter første halvleg.

Efter pausen jagtede vi målet, og det var flere gange tæt på at give en udligning. Indskiftede Isak Jensen udfordrede flittigt og var flere gange tæt på.

Særligt Daniel Prosser og Taiwo, der satte hinanden flot op flere gange og kom frem til store muligheder, men den fynske målmand HC Bernat diskede op med flere store redninger.

Skudstatistikken 13-18 vidner om en chancerig kamp, hvor vi forsøgte os flittigt, men den forløsende scoring kom desværre ikke. Sidste kvalificerede forsøg var fra Taiwo med et hovedstød tæt under mål.

Vi må op på hesten og arbejde os tilbage, og så vender det forhåbentligt på søndag, når Brøndby IF gæster Sydbank Park.

Tak til de mange medrejsende fans i udebaneafsnittet – vi håber, vi snart kan give jer den sejr, I fortjener.