Søg

Danny Amankwaa til SønderjyskE

Jacob Ravn, 10. januar 2019, kl. 15:58

SønderjyskE har skrevet en etårig kontrakt med Danny Amankwaa. Den 24-årige offensivspiller skal genfinde de takter, der gav ham masser af FCK- og ungdomslandskampe.

Danny Amankwaa skifter omgående fra skotske Hearts og skal nu spille sig ind i de sønderjyske hjerter.

Den 24-årige offensivspiller, der spillede seks sæsoner i FC København, inden han sidste vinter skiftede til skotske Hearts, har underskrevet en etårig aftale med SønderjyskE.

– Amankwaa har været et kæmpe talent, der har spillet masser af kampe for den bedste klub herhjemme, men det lykkedes ikke helt at bryde igennem i udlandet. Han har haft nogle bump undervejs med skader og manglende spilletid, men nu skal vi have ham i gang igen, og hvis han kan finde tilbage til det, han tidligere har vist, så bliver det voldsomt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

– Vi er sultne som klub, men Amankwaa kommer også hjem til Danmark og er lige så sulten. Nu skal det hele kickstartes, og vi ser meget frem til at få det bedste frem i ham igen. I første omgang er kontrakten på et år, men hvis det går godt i foråret, er begge parter indstillet på, at vi hurtigt sætter vi os ned igen og kigger på en længere aftale, siger Haysen, der beskriver Danny Amankwaa som en powerspiller med fart og gennembrudsstyrke, og han har den fordel, at han kan spille på begge kanter og som angriber.

Danny Amankwaa ser frem til at spille i SønderjyskE og superligaen efter et år i Skotland, hvor det ikke blev til ret meget førsteholdsfodbold.

– SønderjyskE var den klub, der ville mig mest, og jeg havde nogle gode samtaler med Glen Riddersholm, og jeg tror, det bliver et godt samarbejde.

– Min form er rigtig god, selv om jeg ikke har spillet så meget, men jeg har spillet træningskampe og føler mig skarp og har også kun haft en uges pause, siger Danny Amankwaa.

Den nye SønderjyskE-spiller, der får nummer 7 på ryggen, har i alt spillet 61 ungdomslandskampe for Danmark.

Han træner første gang med sine nye holdkammerater fredag formiddag.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus