én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Dal Hende: Pilen og projektet peger den rette vej

Annonce

Marc Dal Hende glæder sig over, at formkurven har været støt stigende, og den foreløbige kulmination kom i en stærk kamp mod Brøndby. Nu skal der følges op på sejren mod AGF i Aarhus. Anføreren roser fansene for en stærk indsats på tribunerne.

Mandag klokken 19.00 venter en svær opgave i Aarhus, når AGF tager imod på Ceres Park.

Det bliver dog en flok sønderjyder med en stor tro på projektet, der sætter sig i SønderjyskE-bussen og sætter kurs nordpå ad E45.

Anfører Marc Dal Hende er i hvert fald optimistisk efter en periode med en opadgående formkurve.

– Jeg synes, at vi er et godt sted lige nu. Sejren mod Brøndby gav os selvfølgelig en godt rygstød, men spillemæssigt har vi i længere tid været på vej i den rigtige retning. Vores udtryk bliver mere og mere tydeligt, og vores gode perioder er blevet forlænget.

– Vi har en god tro på hele projektet i klubben, og vi ved godt, at det kræver tid og tålmodighed, når vi skal ændre nogle ting, men det må hellere ikke tage for lang tid. Derfor er det også opløftende, at formkurven i den seneste håndfuld kampe er gået den rigtige vej, og så blev det rigtig godt mod Brøndby – særligt i første halvleg, hvor vi jeg tror, at tilskuerne på Sydbank Park var godt underholdt af det, de så, siger Dal Hende.

Netop tilskuerne spillede en stor rolle mod Brøndby IF, og jubelscenen, da Abdulrahman Taiwo scorede sejrsmålet i overtiden, var en af dem, der føltes ekstra godt.

– Det var et specielt øjeblik på mange måder. Den fedeste følelse er altid en sejr i overtiden, men det var også fedt, at det lige skulle være foran de mest aktive fans på Danfoss-tribunen. Sikke en energiudladning, vi så fra både fans og os. Det gjorde det ekstra specielt, at det var den første kamp efter alle corona-restriktioner var væk, så det gjorde det hele meget vildere og mere følelsesladet. Det var et stort øjeblik, siger Dal Hende.

Mandag aften i Aarhus kommer der formentlig også god lyseblå opbakning. Eksilsønderjyderne i Aarhus plejer at møde talstærkt op, og SønderjyskE Fodbold Support arrangerer bus og billet til spotpris – kun 75 kroner (læs mere på SønderjyskE Fodbold Supports Facebook-side).

Dal Hende sender store roser i retning af fansene, der virkelig har vist klassen, efter de er kommet tilbage på stadion.

– Vi kan se på Sydbank Park, at der kommer flere og flere på stemningsafsnittet, og der kommer mere og mere energi dernede, og det smitter af på os spillere. De skal endelig bare blive ved. Det kan godt blive vildere. Vi har virkelig mærket en god, positiv opbakning – også i de tunge tider – og senest var der solid opbakning i Sydbank Pokalen mod B1913 en onsdag eftermiddag i Odense. Det er altså klasse, siger Dal Hende.

– Forhåbentligt kan vi give dem en ny god oplevelse i Aarhus. Det er et stykke tid siden, vi har vundet der, så det vil vi gerne ændre på. AGF har lige som os haft en svær start på sæsonen, men ser ud til at være kommet godt i gang igen, så det venter os helt sikkert en svær opgave. Men hvis vi rammer de takter, som vi viste mod Brøndby, så har vi bestemt mulighed for at få noget med hjem, og vi tager til Aarhus for at vinde, fastslår SønderjyskE-anføreren.

Kampen mod AGF bliver vist på TV3 Sport og Viaplay, hvor der er optakt fra klokken 18.00.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke