Søg

Casper Olesen strålede i reservekamp

Søren Pabst, 31. august 2017, kl. 15:45

I dag blev der fløjtet op til kamp på Haderslev Atletikstadion. SønderjyskEs reserver bød velkommen til FC Nordsjællands ditto. FCN havde vundet de to første turneringskampe med samlet 9-1, men blev sat til vægs med en 2-1-sejr til de lyseblå løver.

En lidt usikker start på kampen, betød at ingen af holdene rigtig fik fat i det offensive-spil og det var svært at se en måde hvorpå man skulle komme videre, i det meget låste opgør.

Én mand var i dag velspillende, især i 1. halvleg.
Casper Olesen er for nylig vendt tilbage fra sin lange skade og har allerede lavet sine første indhop i Superligaen igen, i dag var det så reserve-ligaen der skulle prøves af for den unge offensiv-spiller, som viste sig at være i hopla.

Efter 22 minutter dryssede ovenstående en lille smule tryllestøv over atletikstadionet, da han fra sin position på venstre kant får taget nogen vævre træk og så hamrer han den på overlæggeren i det fjerneste hjørne og ind, til stor fornøjelse for stab, medspillere og tilskuere.

1-0 og så handlede det om at holde presset på nordsjællænderne. Det lykkedes til UG og blot en meget velspillende FCN-keeper var skyld i at Olesen og Gartenmann ikke gjorde det til både 2 og 3-0.
Det blev det ikke til og derfor pausestilling på 1-0.

2. halvleg blev åbnet op med mere godt spil fra de lyseblå og næste mål lå i luften.

Mål kom der også, 2-0 efter 56 minutter. Dagens anfører og venstre-back, Mikkel Hedegaard, tager et fremragende løb op langs venstresiden, viser lidt af sine hurtige fødder og gør sin modspiller rundtosset, inden han på fornemmeste vis serverer kuglen for Marcel Rømer på kanten af feltet, som overlegent placerer den fladt i korteste hjørne.

Nu så det rigtig godt ud. Også i 2. halvleg var der store chancer til endnu flere mål, men FCN-målmanden var meget solid i opgøret.

FCN ville også være med til at score mål og efter ca. 75 minutters spil reducerer de efter et kontrastød.

Mere blev det dog ikke til og kampen slutter med en 2-1 sejr i sæsonens første reserveliga kamp. Et opgør, hvor man også noterede gode præstationer af de to nye camerounere, Ekani og Tchuameni, som ser ud til at være faldet godt til.

SønderjyskE stillede således op:
Fernandes

Jeppe Simonsen
Rasmus Vinderslev
Stefan Gartenmann
Mikkel Hedegaard

Emil Scheel
Eggert Jonsson
Viktor Ekani
Marcel Rømer
Casper Olesen

William Tchuameni

Bænk:
Marko Mitrovic (ind 65. min. for E. Jonsson)
Alex Hersbøll (U19) (ind 80. min. for Tchuameni)
Mads Olesen (U19) (ind 75. min. for C. Olesen)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus