én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Carsten Broe bliver ansat som scout i SønderjyskE

Annonce

SønderjyskE Fodbold tilknytter Carsten Broe som scout. Den tidligere SønderjyskE-cheftræner har de seneste fem år været scout i FC Nordsjælland og Brøndby IF.

En gammel kending vender nu retur til SønderjyskE Fodbold.

59-årige Carsten Broe skal fremover være scout for SønderjyskE Fodbold.

Broe var cheftræner i SønderjyskE Fodbold, da klubben i 2008 rykkede op i Superligaen, og han stod i spidsen for holdet, der overlevede mod alle odds i 2008/2009-sæsonen.

Carsten Broe har siden haft forskellige jobs i fodboldverdenen, og de seneste fem år har han været ansat som scout – først i FC Nordsjælland og senest i Brøndby IF. Her stopper han nu for at vende retur til SønderjyskE.

Med ansættelsen af Carsten Broe opruster SønderjyskE på scoutingområdet, og sportsdirektør Esben Hansen ser frem til samarbejdet med ham.

– Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere Carsten Broe som scout i SønderjyskE. Han er meget anerkendt for sit scouting-arbejde, og han har en enorm viden om fodbold. Vi tilknytter ham, fordi han er fagligt stærk som scout, men det er da bestemt en bonus, at han kender klubben og har efterladt et stærkt renommé.

– Med ansættelsen opruster vi på scouting-delen i klubben, og vi er sikre på, at det vil styrke os, at vi nu har en kapacitet som Carsten Broe ansat i klubben. Vi ser meget frem til samarbejdet, siger Esben Hansen.

Carsten Broe glæder sig over, at han igen skal arbejde for SønderjyskE.

– SønderjyskE har haft en særlig plads i mit hjerte, siden jeg forlod klubben, og det føles helt rigtigt, at jeg nu skal arbejde for SønderjyskE igen. Jeg kender Esben Hansen fra tidligere, og jeg synes, det er et super spændende projekt, SønderjyskE har gang i, og det kan jeg sagtens se mig selv i.

– Jeg trives virkelig med at tage rundt og scoute, og jeg glæder mig til at hjælpe SønderjyskE med at finde nogle interessante spillere sammen med resten af teamet. Jeg har særligt haft fokus på spillere under 21 år, og det bliver også primært de unge spillere, jeg skal have fokus på i SønderjyskE. Jeg glæder mig til at komme i gang og ser frem til at møde nye og gamle kollegaer i SønderjyskE, siger Carsten Broe.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj 17:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Viborg FF
  VFF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Søndag D. 15. Maj
  OB
  OB
  1
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke