Søg

Bronzedrømmen bristede i Farum

Rasmus Andersen, 16. maj 2017, kl. 19:50

Af Rasmus Andersen

Fra første fløjt i dagens kamp på Right to Dream Park i Farum var det hjemmeholdet FC Nordsjælland, der tog taktstokken. Allerede efter 4 minutter var det en lang bold frem, der blev til kampens første scoring.

Ernest Asante sparkede resolut til den gode aflevering fra Mathias Jensen, og ind bag Lukas Fernandes. Ikke nogen drømmestart for de sortklædte fra Sønderjylland.

SønderjyskE havde i dag Silas Songani med fra start. Det var tydeligt, at Songani var sulten efter mål og en god præstation. Både på godt og ondt. Først begik han et klodset frispark, fordi han kom med for meget fart. Derefter var det et par gode situationer over højre kanten, hvor han i to omgange var tæt på at sætte Zinckernagel og Absalonsen op til skud.

Presset fortsatte fra FC Nordsjælland, som efter 15 minutter appellerede kraftigt for et straffespark. Bartolec var kommet helt fri i feltet bag Marfelt, der forsøgte at komme foran. Dagens dommer, Sandi Putros, vurderede, at Marfelt ikke havde begået noget ulovligt, og spillet kunne fortsætte.

Den første reelle SønderjyskE afslutning kom dog først efter 21 minutter. Silas Songani var igen med i opspillet, hvor bolden til sidst havnede på kanten af feltet foran fødderne på Philip Zinckernagel, der afsluttede meget snært forbi mål.

Ernest Asante var på spil igen efter 31 minutter. Denne gang blev han sat op af Alka Superliga topscorer Marcus Ingvartsen, hvor han med et glimrende første touch satte Kees Luijckx af, og forsøgte, at lobbe bolden over Lukas Fernandes. Fernandes fik dog lige akkurat en hånd på bolden og vippede den over mål.

Efter 40 minutter gik det så galt igen for SønderjyskE. Endnu engang var det en høj bold, der fandt Asante, som smukt tæmmede bolden tilbage i feltet til Emiliano Marcondes, der sikkert sparkede bolden ind til 2-0 bag Lukas Fernandes.

Efter pausen kom SønderjyskE bedre med spillemæssigt, men chancerne udeblev dog. I den anden ende var Ernest Asante helt alene igennem, men koncentrationen svigtede alene med Fernandes, da han forsøgte at finde Marcus Ingvartsen, men vinklen blev for spids og det løb ud i sandet.

Claus Nørgaard sendte både Jeppe Simonsen og Mitrovic på banen efter 61 minutter i stedet for ‘Greko’ og Songani i et forsøg på, at skabe mere offensivt.

Efter præcis 68 minutter fandt de sortklædte fra Sønderjylland dog vejen til netmaskerne. Marcel Rømer lagde en lang bold frem, som Johan Absalonsen behandlede perfekt. Fremragende taget med i løb og foran mål smadrede Absalonsen bolden ind bag en sagesløs FC Nordsjælland målmand. 2-1.

Efter scoringen blev SønderjyskE dog ikke meget farlige. I stedet var det faktisk FC Nordsjælland, der var tæt på at udbygge føringen. Lobotka var alene igennem, men Lukas Fernandes fik igen reddet med en flot refleks.

Efter 81 minutter fik FC Nordsjælland så fodboldens allerstørste chance. Straffespark, som Marcus Ingvartsen skulle sparke og han eksekverede sikkert.

Kees Luijckx, der havde begået straffesparket var yderst utilfreds og fik i den sammenhæng sit andet gule kort, som resulterede i et rødt.

Her fra var der ikke meget, at gøre for SønderjyskE. Efter 85 minutter fik FC Nordsjælland også scoret til 4-1 ved Mathias Jensen efter en flot tvær aflevering.

Mere blev det ikke til på Right to Dream Park, hvor SønderjyskE måtte se drømmen om top 4 smuldre. Der er nu 6 point op til Lyngby BK og 5 op til FC Midtjylland inden de mødes senere i denne runde.

Vi siger dog tak til de fremmødte fra Sønderjylland og Treff Punkt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus